15 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR



nu ska jag ha vuxenkalaaaajs ! hej då

Skolan!

Sitter i skolan och ser på film som handlar om andra världskriget , Skit bra är den faktiskt.. Haha och som sagt så fyller jag ju år idag och klassen var Såklart tvungna att börja sjunga för mig på både bildlektionen och i matsalen-.- inte så kul för mig dock Haha Men Men.. Hoppas att de inte blir något mer sjungande i alla fall! Men nu så kan ja inte skriva mer så jag uppdateras efter jag kommit hem från körskolan då. Ha de Gött, för de kommer jag iaf ha Haha puss

you and i collide

The dawn is breaking
A light shining through
You're barely waking
And I'm tangled up in you
Yeah

I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide

I'm quiet you know
You make a frist impression
I've found I'm scared to know I'm always on your mind

Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
I somehow find
You and I collide


something right, something real

åhej
nu är jag allt mätt, herregud haha. men ja nu sitter jag vid datorn i alla fall, och idag har de soft faktiskt.. först historia, hemkunskap, matte, svenska/engelska. inge jobbig dag idag så de va gött, för jag mådde inte så bra då haha, jodå eller de blev bättre på dagen som tur är. för imorn så ska jag ha vuxen kalas för mig med släkten . hih gud va jag längtar tills imorn, jag blir ju 15 ! ingen kan längre kalla mig fjortis haha, suck on that sebbe ! yeah men de är ju nice och så. men efter skolan idag så gick jag ner till körskolan och gjorde testerna igen och då fick jag alla rätt på de vanliga testerna och sen gjorde jag sluttestet då och då blev de 69/70 så känns ganska bra faktiskt. är rätt så säker på att jag kan de, men jag kan inte vara för säker dock haha..
men nu så blir de städning på mitt rum och sen plugga till kemiprovet. så får jag se vad som händer senare :)



inside and out


julmys



nu drar jag mig till sängen och ser på tv så hörs vi imorn igen. jag kommer hem sent för jag måste plugga till provet och så men jag bloggar när jag kan så ni vet de . jag vet att jag inte är den bästa just nu, men de är ganska mycket nu också så de blir lite svårt för mig också, men men imorn som sagt så är de skola, körskolan, hem, städa, plugga, sova så ser min dag ut imorn då haha kul liv jag har då. nejdå men ha de så bra nu pussgodnatt!

music and music


new in the closet



linne (loose fit) - hm 79.50 .-
tröja - monki 200 .-

my life would suck without you baby

helgen har varit riktigt bra med sebbe och hans familj, sjukt roligt har jag haft de. kallt var de dock men de va skit samma för när jag är nära sebbe så blir allt bättre ! han är verkligen den bästa killen som finns, seriöst de finns ingen bättre ! sebbe jag älskar dig så himla mycket, och tack så mycket för presenten gubben så fina . men ja på fredagen så åkte vi ju ner direkt efter skolan och sen när vi kom fram till hotellet så la vi bara in väskorna och sen så drog vi ner på stan och letade efter en resturant och sen så var de upp till rummet och chillade med godis och mys.
sen på lördagen så var de tidig frukost och sen var på stan hela dagen, lite shopping för min del blev de också faktiskt ( bilder kommer senare eller imorn )  aao och sen så var de jul på liseberg och annat mys! och idag så var de frukost och sen drog vi hemmåt, sjukt nice helg måste jag bara säga..
och sen när jag kom hem så var de bara att ta på mig kläder och sen dra på fotbollsavslutning på gymnasiet och de va väl inte så lyckad avslutning men fick träffa min strut iaf ! och de blev mycke gott till mig och malin haha .. och nu sitter jag här vid datorn och känner mig helt sliten, ont i halsen, hostar och är helt yr typ :s vet inte va de är faktiskt.. men men va kan man göra haha? jo jag ska nog lägga mig i soffan och softa lite tror jag så hörs vi senare igen
kissies



inte världen bästa mobil kamera heller...

sleep tight

nu är man klar med all plugg och har nyss sett på robinson och fattar verkligen ingenting av den skiten asså.. bara onödigt tycker jag nu haha. åker ingen ut liksom ? :s alla bara hamnar på någon annan plats och sen kommer in i tävlingen igen, hm inget för mig de där asså .. men men nu så ska jag packa klart och sen så blir de sängen för min del. ni får ha de så bra för jag hinner tyvärr inte att uppdatera imorn eller nånting så aa. men vi hörs när jag kommer hem igen ! pusspuss/ elin

take my hand, and never let it go

nu har jag nästan pluggat klart, elle rjag kan de mesta i alla fall.. men hoppas inte för mycket säger jag bara haha . men nu så ska jag nog börja att packa ner de jag ska ha med mig till helgen, blir inte så mycket så de går nog snabbt haha. eller de blir nog mycket kläder ändå för de ska bli SJUKT KALLT hörde jag :( haha men de är så de blir när de är vinter liksom så aa. men de ska allt bli bra de hära.
men snart ikväll så blir de att se på robinsson och vara mef min familj lite tror jag . sen får jag se vad som händer mera men jag hör av mig när jag har något att skriva av mig ! cya


everytime it gets better

hallå! nu är jag hemma från skolan/körskolan och de gick bra och så. men just nu är jag riktigt tje på skolan asså haha, jag vill bara ha loooov igen! men men, jag ska iaf till göteborg imorn med sebbe och hans familj så de blir mysigt, och jag är borta hela helgen då så de kanske inte blir någon bloggning då . men de får ni stå ut med! men dock så ska jag ha med mig moppeböckerna haha de är ju ett måste, men de gick bra nere på körskolan idag och jag klarade datatesterna nåra gånger liksom så de är ju gött ! och nu så ska jag äta sen plugga till spanska provet imorn -.- åh jag längtar verkligen inte asså , blä på de..allt går så himla snabbt nu och de är så himla mycket känns de som. herregud jag hinner inte med liksom, dagarna går sjukt snabbt ! och så fyller jag ju snart år också!!!


godnatt

har inte hunnit med datorn idag tyvärr :( men ni får stå ut, för jag är inte den bästa heller haha. men jag hör av mig imorn igen, men de blir nog lite senare för jag ska ner till körskolan och plugga igen och så. men ha de bra pusssssss

sweet chill med dill

hallå där. jag hallå allihopa! de blev ingen sen dag idag utan jag slutade 13.40 istället haha, eller  de va jag som trodde att vi slutade sent. men jag kan bara säga att vi inte vann iaf haha. men jaja så kan de gå, vi vann 3 matcher i alla fall så de var ju bra, men egentligen 4, men jag orkar inte ta upp allt nu. för nu är de så att jag ska göra varm oboy och lägga mig i soffan och bara ta de lugnt tills jag ska åka till tanum och träna, och de kör jag vet ni ! får se hur de går med mitt knä idag men hoppas att de håller hela träningen i alla fall men men, plus att jag har spanska prov imorn så jag måste plugga på de haha, och jag hittade min spanska mapp så de är gött! 
 
fick lite kommentarer: fin blogg du har du :)Händer något kul idag då? :)
kramar  

Fin blogg du har! :)


S: tack så mycket, kul att höra ! :)
jag skall träna (dans)


nu kör vi !



nu ska 9F vinna volleybollturneringen och inget annat! de blir ett sent inlägg ikväll för jag drar till tanum och tränar dirtekt efter skolan, eller vet int ens om jag hinner med datorn haha. men ni får hålla uppe bloggen så kanske de kommer något, vem vet ;) ahha nejdå men önska oss lycka till cya!

when everthing comes around


music is life


tear it down under

hallå sötnosar!
nu är jag mätt och ganska trött faktiskt, min skoldag idag såg ut såhär: film, diskutera filmen, mera film, körskolan med sebbe och nu sitter jag hemma. rätt så go dag ändå, men vi har ju trotts allt fokusdagar nu så då är de oftast chill liksom. men filmen vi såg hette: schindlers list eller nått. den va ganska lång tråkig, men ändå var de rätt bra om man säger så. yes men imorn så taggar 9-orna för volleybollturnering, pch såklar så ska 9F vinna som vanligt! haha inga kan vinna över oss då ... men vi ska iaf vara på gymnasiet och spela imorn så då får jag hoppas att inte alla kommer och kollar då haha men så blir de säkert ändå ... yes de va de, nu så ska jag plugga lite till på moppeprovet, för jag är ju så dum så jag glömmer min spanskamapp, och jag har prov på onsdag och jag tänkte ju att jag skulle plugga idag när jag hade tid haha men de får jag väl skita i då helt enkelt.. men jaja skit samma . cya



inperation

ROLLINGSTONES SHIRTBlazer, Burberry Scarf, Wedges, Leather Pants


every night in my dreams, i see you

nu är jag faktiskt klar med allt för dagen. sålt bingolotter, middag, plugg och nu är de hollywood fruar som gäller haha. juste jag dagen igår va så sjukt bra med min älskling, hade inte sett han på nästan en vecka faktiskt :( men först så var vi hemma hos mig sen åkte vi in till stan och kollade på harry potter och de va helt fullt i salen haha. de har jag aldrig varit med om här hemma liksom :o men filmen var väl sådär faktiskt eller den va ju bra men inte så speciell liksom. men jag ska ändå se den andra delen när den kommer ut haha. och efter filmen så åkte vi hem till sebbe och var där och myste lite . de var min lördag och den var riktigt bra ! hinner inte träffa sebbe så mycke längre så jag är bara glad för den tiden jag får med han hih. men nästan helg så är jag i gbg hela helgen med han så de ska bli riktigt nice ! men nog om de nu..

imorn så ska vi se på film i aulan med alla 9-or och sen efter den är klar så ska vi typ bara diskutera den och sen sen slutar vi, fast då ska jag dra ner till körskolan och plugga på moppeskiten :( måste göra de as mycke nu, för de är inte långt kvar asså.. men jag kan nog de mesta tror jag iaf haha. men nu så ska jag fortsätta att se på hollywood fruar så hör vi kanske sen innan jag går och lägger mig kissies!


ganska gammal bild ja

sound of music



snart kommer mormor och morfar , och nu är jag faktiskt riktigt hungrig !! cya

i'll be there when there is nothing else

hallå hallå är alla pigga och glada idag kanske ?! jo de är jag för kl 12.00 - 14.00 så ska jag och amanda sälja bingolotter på kunsum haha. jävlar va kul de ska bli säger jag bara .. hm fast ne, vill inte göra de . men sen efter de är klart så kommer mormor och morfar och äter middag hemma hos oss. men nu så ska jag göra mig klar för jag kan inte se ut som attt jag är nyvaken haha .. ser nog inte så bra ut liksom, men jag skriver sen när jag har tid, så får ni höra om dagen igår också ! ha de bra puss
 

lookbook

Alexander Mcqueen Boots, Dita Condor Sunglasses From Http://www.dita.com/Beret From Topshop, Silky Number From Charity Shop, Shorts From Diy Levis, Dot Tights From New Look


musiktips!


all i need is you - idol allstars 2010

Rihanna - S&M

Rihanna - Fading

Rihanna - California King Bed

Rihanna - Cheers (Drink To That)

Miley Cyrus-Liberty Walk lyrics

awake

godmorgon alla läsare! usch nu snöar de ute igen, och jag gillar de verkligen inte asså.. tycker faktiskt inte om vintern alls men de bästa med de är ju att jag fylller år snart , fan va jag längtar jag vill ha min mobil !!!! bara 10 dagar kvar nu, så de är nice . hm snart tror jag att jag ska öppna mina teori böcker för jag ska snart göra provet , shiit asså jag orkar inte plugga på de :( nu när de är massa annat i skolan också så de blir ju inte så lätt, men jag vill bara få de gjort så sen när våren kommer så kan jag bara att moppen och köra haha ! men ja så nu blir de att plugga som bara den och göra alla pärmar och sånt på körskolan så får jag hoppas att de går bra .. men ja nu finns de inte så mycket mer intressant att skriva så nu drar jag mig och äter frukost.


soft

tror att de blir sängen nu faktiskt efter en kväll med idol, jay är bara bäst och så är de ! han ska vinna hela skiten asså, jävlar va jag aldrig mer ska se på idol om inte han vinner .. fy fan säger jag bara för de haha. men imorn så blir de att vara med sebbe och gå på bio med han senare och sen så kanske de blir att sova över med maja och linnea men de får jag se om de blir något med de .. men nu drar jag mig till sängen så hörs vi imorn igen puss godnatt !

skit

ja jag vet att jag suger på att uppdatera, ha ringen ursäkt har bara inte varit hemma ... hm för igår så var jag på sinclair hela dagen och sen drog vi till tanum och käka pizza och sen tränade massa små haha och kom hem vid typ 22.00 eller nått. men de va inget för mig med all dans asså, de va ju kul men nej jag skulle inte välja de faktiskt. funderar lite på john bauer: samhäll- media och journalistik eller media eller samhäll- idrott och ledarskap ... men om jag inte orkar något av de så kör jag bara på samhäll i stan haha inte så kul men ändå liksom. vet inte om jag vill flytta heller så de är ju bara de som jag tvekar på om jag får säga så.. men jag tror att jag ska gå på mässan på tisdag i uddevalla iaf ¨så får jag se senare hur de blir med de.  

men ja nu har jag nyss tränat i 1.30 min med daniel och de gick skit bra faktiskt och ja är riktigt taggad till lag-SM nu asså . gaaaah! men de är inte så långt kvar nu heller så de är gött gött gött! men idag skulle jag egentligen varit med sebbe men han kan intekomma till mig och jag kan inte komma till han så de är ju tråkigt, men imorn så ska vi se på harry potter iaf hih. hoppas den är så bra som alla säger att den är , annars så blir jag besviken ;o
men nu har jag inte så mycke mer att säga förutom att en lite skitunge hade grejat med eld så larmet gick IGEN asså jag skäms typ för att de har hänt  eller gånger nu .. så jävla töntigt är de asså. plus att dom förstörde våran idrott så att vi fick gå ut och ställa oss i kortbyxor och t-shirt.. hm SJUKT KALLT!  men jaja jag hör av mig senare puss


har inga nya bilder ..

fullt ös !

haha nu är jag hemma och helt slutkörd kan man säga! har så sjukt ont i min axel så de finns inte för att vi gjorde massa lyft och volter och sånt, jävlar va de gjorde ont till slut haha ! men de var skit kul iaf, som sagt så tränade jag dom små idag och sen tränade i 1.30 min typ och sen gjorde vi akro haha. har filmat as mycket och de kommer in på fb snart ! så kolla min fb vettja om ni vill se ;) nu så ska jag städa mitt rum och sen sova , för jag ska åka imorn 06.23 går tåget ... hm sjukt tidigt asså men men så går de och efter de så drar jag till tanum och chillar så vi hörs efter de ! pusspuss


ojojoj

nu sitter jag äntligen framför min dator! jag hann inte igår plus att de gick typ inte att sätta på den och massa mas . men nu så, idag var de som vanligt i skolan typ , spanska,matte, bild, musik och mentorstid. ja de var typ allt haha och inget var särskillt jobbigt heller liksom så de är chill. vi gör inge i skolan nu som är jobbigt utan de är bara gött ! men imorn så blir de ingen skolan för mig utan jag ska skugga på sinclair med rasse och amanda. ska bli riktigt kul faktiskt, kolla på när 1orna och 3orna dansar och sånt, skit kul. och sen efter de är klart så drar vi till tanum och tränar dom yngre . så jag är inte hemma föräns på kvällen ... hm igen, jag har fullt upp den hät veckan typ haha. men jag gör så gott jag kan just nu. för idag så har jag suttit på körskolan i 2 timmar och gjort pärmar och tester .. haha inte så kul men jag måste ju de nu, de är inte så långt kvar tills jag ska göra provet . men de ska jag allt klara!

men snart så blir de att äta lite mat, städa mitt rum, klä på dig och sen dra och träna de yngre grupperna i bugg, och sen så ska jag även träna själv så jag är borta hela kvällen igen haha ! så lyckad jag är, men jag älskar de jag gör så därför gör jag de också! tror tillochmed att de blir extra träning på fredag med jonte i nåra timmar haha.. de är jävligt kul ska ni veta asså, älskart. mycke att träna nu inför lag-SM och Christmas Cup ! taggataggatagga. och nu märkte jag att de blev ett långt inlägg här haha men ja vi hörs senare ikväll då puss, fast jag lovar inget haha!



dancing through the night

nu är jag helt klar med allt plugg tror jag iaf haha. men jag kan spanskan, och sen så har jag läst 2 kapitel i moppe boken så de känns bra de . och nu så väntar jag bara att paradise hotel ska börja så blir de nice . men jag bara säger att jag inte kommer hinna att blogga imorn föräns på kvällen för jag ska till tanum och träna direkt efter skolan så då blir de lite svårt med datorn då haha. men bara så ni vet så är dans de bästa som finns ! kan inget annat än att älska de ... hade bra puss


who owns my heart


all about you

hallå hallå nu är jag hemma från skolan och de va en riktigt go dag idag faktiskt, först så hade vi bara so och sen så hade vi hemkunskapsprov då. och de gick sit bra tycker jag .. eller de vet jag ju inte men jag svarade på alla frågar så haha man får la hoppas ! men vet ni vad eller ?!!! JAG FICK VG PÅ MITT MATTE PROV!!!!! de är fan helt sjukt, har inte fått VG på ett matteprov sen 7an haha ! så jävla glad e jag . och sen resten av dagen så såg vi på film och de var the boy inte the striped pajamas. så himla bra var den , för de som inte vet så handlar den om en liten pojke och hans pappa är en SS gubbe och han och deras familj var tvungen att flytta för att pappan hade blivit befordrad eller något jag kommer inte ihåg. men filmen handlar iaf om andra världskriget och pojken går ut i skogen och ser ett läger (eller han vet inte vad de är) så han går dit och sser han en liten pojke som sitter där, dom blir nära vänner och sen säger jag inte mera ! se filmen vettja, sjukt värd. och så sorglig. men nu så ska jag öppna mina spanska böcker så hörs vi sen iegn pusspuss


scooooore

hallåhallå! en lyckad dag idag faktiskt måste jag säga, för så vaknar man upp med den bästa personen som finns. och sen överraskade vi pappa med tårta och presenter. riktigt bra början på dagen, och sen så var de upp till lions med maja när lions mötte lysekil och de blev 4-4 och lions gjorde mål när de var 14 sekunder kvar av matchen när dom låg under med 3-4, jävlar va glada alla blev. och jag o maja ba : JAAAAAA och st'llde oss upp och skrek hahha så jävla kul var de ! men nu så ska jag plugga till provet imorn så vi höres pusspuss

my bad...

sorry för att jag inte har uppdaterat på länge nu. men har inte varit vid datorn på hela helgen typ för att sebbe har varit hos mig. men jag lovar att de blir bättre, men jag ska berätta mer senare för nu så ska jag äta och sen drar jag och maja upp till iskalla lions och kollar när J18 spelar match så de är bara att ta på sig varma kläder och vantar så blir de gött haha. ska bli kul och så, och sen när jag kommer hem så väntar plugg haha inte lika kul de då om man säger så. men den här helgen har varit guldvärd med min älskling, loveu <3 cya later puss


everything is not how it's suppost to be



orkar inte vara vaken längre typ, har riktigt ont i huvet av all matte jag har läst och skrivit haha inte bra de här.. men jag ska fan få G asså jävlar om jag inte får de då blir jag fanemej sur, för jag sliter med matten just nu bara för att jag ska få G haha inte så bra men jag är nöjd med mitt G . jaja ni får önska mig lycka till imorn med proven så hörs vi sen när jag kommit hem igen med nyheter! sov gott alla fina läsare pusspuss. btw har gjort om lite med designen, erkänn nice ? :)

åh

fan va jag hatar matte !!!!!!!!!! ska nog skita i allt och bara se hur de går på provet imorn, orkar seriöst inte bry mig om de. hej då

halloj

sorry med de blir inte så långt inlägg idag, för jag måste verkligen plugga nu. har matte prov imorn och jag kan verkligen ingenting av de här kapitlet, plus att vi har haft vikarie i typ 2 år nu så de känns skit bra de här då. kommer faila på de här säger jag bara, plus att jag har engelska prov imorn också så de känns ju ännu bättre då. men jag vet inte om de blir så mycket framför datorn idag faktiskt, men jag gör så gott jag kan för eran skull. puss hade bra!

sweet

hemma från en riktigt rolig träning idag ! nu vet jag att jag bara älskar att dansa, de är något av de bästa som finns man blir alltid så glad av de ! hoppas de alltid kommer vara så .. men ja nu ska jag dra mig en sväng i duschen och sen gå och lägga mig i min sköna säng hih. de blir inge plugg nu för e riktigt trött och så, men vi höres imorn igen. ååh juste ja jag har utvecklingssamtal imorn -.- pallar varkligen inte de, hoppas bara att de går snabbt haha. önska mig lycka till ändå. men sov så gott nu pusspuss!


im done

nu är jag äntligen klar med uppsatsen och nu ska jag ta mig lite mat och sen götta mig lite i soffan tänkte jag haha. hoppas ni har de bra iaf och inte har för mycke läxor och prov som jag har just nu ... plus att jag måste börja plugga på moppeprovet också så de är ju kul de med. nästa vecka så måste jag nog börja göra alla småprov och pärmar och sånt på körskolan. ännu mer mas med de haha ! men de är skit samma jag vill bara få de gjort så jag bara kan chilla sen när snön e borta liksom .. men de var nog om de för nu så är jag ganska hungrig då haha, jag hör av mig efter träningen ikväll cya !


sjukligt kallt !

jag tror jag dööööööööööör så kallt de är ute ! fast idag var inget emot från av de var igår säger jag bara haha. men jag ska inte klaga, jag säger som Thomas: de finns inga dåliga väder utan bara kläder för väder eller nått sånt haha.. skitsnack tycker jag då hehe. de ska vara sommar året om , för då är man alltid brun ! de är så jag tänker då haha .
men nog om de för idag så hade vi spanska, bild, musik, matte och sen klasstid.. inte hänt något idag heller som vanligt nudå haha. men de händer inget i skolan nu liksom allt är bara som vanligt och tråkigt .. men nu så ska jag skriva klart min kemi uppsats som jag har hållt på med ett tag haha men jag hamnar alltid framför facebook hela tiden så de blir inte så mycke med skrivandet haha! men nu måste jag faktiskt bli klar för hela dagen imorn så ska jag plugga matte och engelska liksom så aa de är ett måste. och senare ikväll så blir de träning med daniel då, ska bli skit kul. för de blir antagligen egenträning med Fredrik så de går la bra de. men vi hörs senare puss!

träning

åh nu är jag rätt så trött då i alla fall.. tränat i nåra timmar i tanum nu och de va ganska gött för de va bara 2 par som va och tränade idag pga snöovädret. de är verkligen sjukt kallt ute idag och de är typ kaos i hela uddevalla . kul liksom, förra veckan så var de höst och nu är de vinter -.- fast de ändå bra med vintern är ju när jag fyller och år och jul typ haha ! de är bara 21 dagar kvar tills jag e 15, fan va gött säger jag bara !
men jaa vad har hänt idag ? typ ingenting, helt vanlig skoldag typ. inget speciellt har hänt heller så de är ju inte så intressant men vi hade först bild, so, lunch, so idrott och sist spanska de var min dag . men jag kom på att jag inte har berättat hur mitt lov har varit ;o helt amazing!

lördag
: tävling götene(sebbe var med)
söndag : göteborg
måndag: göteborg
tisdag: göteborg, lions, sova hos linnea med maja
onsdag: linnea maja sara
torsdag: älskling
fredag: uppkörning, chillat
lördag: bff i uddevalla, linnea sov över
söndag: linnea, sen älskling

de var mitt lov i förkortad version dock haha! sjukt nice var de kan man säg då ! men nu får ni en outfit och sen så drar jag mig i duschen en stund och sen såb lir de att plugga lite på engelska provet . kissies!


ögongodis !


down down down

hemma hemma hemma ! och jag är sjukt trött ska ni veta. jag sov hela vägen hem på bussen tills daniel väckte mig då .. hm de var jag dock inte lika glad över. men de va rätt gött i skolan idag ändå, för jag kunde koncentrera mig på lektionerna faktiskt och jag jobbade som fan med adam på hemkunskapen dock som vi har prov på måndag så de va gött de iaf. och sen jobbade jag mycke på engelskan och sen så var de väl mest chill antar jag . hände inget speciellt förutom att jag såg jaaaaaaaaaakobs hår idag, har han klippt som alla andra nu ... fast de värsta va ju att han passade i de också den röven -.- haha. men nog om de nu för jag ska göra lite mat och sen så blir de att rå plugga matte vettni haha. hatar de med måste man så måste man ... see you later bitchees !


miiin

back on track

nu har min älskling gått hem och jag taggar ej för att gå till skolan imorn asså.. fy fan va tråkigt de ska bli ååååh ! har inte så mycke mer att säga nu så jag säger godnatt för idag så hörs vi imorn efter skolan igen puss godnatt alla läsare

så moget så moget

anonym: hörde ju att du har haft sex ju , :)
förresten , din kille är snögg akta deg , jag kommer ta han .

Svar: men seriöst, väx upp. säg vem du är istället för att vara så mogen och vara anonym..




nu är jag klar med pluggandet och snart så kommer min älskling !! saknar dig så <3

true colors


buuus



fråga mig inte vad vi gör asså...

god morgon !

nu har linnea precis gått hem efter en rolig dag/kväll/morgon . mycket skratt och mys med henne som vanligt haha ! bilder kommer de kan jag lova er haha men inte just  nu för nu så ska jag skriva min bokrapport om annefranks dagbok och jag skriver mer efter den är klar, för om jag inte börjar nu så kommer jag aldrig bli klar med den heller så aa , men jag skriver sen när jag e klar med den puusss!


sneakpeak

movietime

nu har vi nyss ätit tacos och nu blir de film med massa godis och annat gottigottgott !!!! hoppas ni har de sämre än mig för jag har de bäst med linnea puss

erase me


myyyyyys

så nu har jag äntligen städat klart mitt rum för en gång skull haha. de är ett måste för min lennea kommer till mig och sover över, gud va nice de ska bli. köpt massa godis, chips och dricka och ska bli så gött. och sen så ska vi göra tacos och mysa, plus lite film och tv på de . ni kommer säkert att få bilder imorn haha de kan jag nog lova er . men jag ska försöka att vara så mycke uppdaterad som möjligt men jag är inte säker på de haha! men just nu så sitter jag och chillar medans mina favvo låtar spelas och de är från daniel adams-ray nya skiva och jag bara älskar den!!!!!! gaaah den är så jävla bra va ? eller va tycker ni ?! om ni vill så kan ni gissa vilken låt som är min favorit av alla hans låtar? den som gissar rätt kanske får något av mig  ? ;) försök vettja! 
men nu så ska jag fixa lite till med andra saker så vi hörs sen pusspuss och glöm inte att gissa !




bild från i somras

nice

http://deliciousblondie.blogg.se

checka den, riktigt nice att läsa plus en gullig tjej !

home sweet home

haha nu är jag hemma från en tidig morgon i herrestad, ja när vi kom dit så trodde jag att de skulle vara fullt med Rössö tjejer i omklädningsrummet.. men nej de va ju helt tomt . och gissa vad ? vi blev bara 7 st på hela träningen haha.. inte så lyckat med de va skit kul . och vi skulle ha nåra ledare som typ tränade upp sig eller nånting och de kom bara mer och mer och till slut så var de 30 st !!! haha och vi ba typ hej vi är bara 7 st och vi ska spela idag haha ! de va lite failat faktiskt, men vi fick spela med ledarna då, och dom delade upp så att de va jag sara sara och jörre . med typ 15 ledare och sen ollie amy och ida med dom andra 15 och sen så hade vi trä ingn enskilt med dom liksom haha. kul vare iaf och spela lite och massa . men nu är de inte mera bff förän i januari och de är lite surt de ... men jaja nu är de laget som gäller då :)




..

 F anonym: lite frågor bara , o hoppas att du svarar dom !
har du haft sex ? :o
med vem ? :p
hur ofta har du o din pojkvän sex ? :d
hur gör man första gng ? :p
hehe , hjällp miig , jag o min kille ska snart ha det , så du verkar haft det , snällaa tipsa ? :d

S bara så ni vet så svarar jag inte på sånt. håller de för mig själv

la la la

tjabba tjena hallå, vi säger så !
nu har jag nog myst klart för idag och om en timme så ska jag se vem som åker ut ur idol, och hoppas fan inte att de är jay för då dör jag seriöst :( han är så otroligt bra och jag lovar att han kommer vinna hela skiten om han går till final asså ! ja och efter jag har sett klart på de så blir de att lägga sig och sova, för jag ska upp tidigt imorn, ska vara och hämta ollie och sara 07.10 , åh fyfan va tidigt, blir bara trött av att höra de haha :( men sen så är de bara att tagga för träning i uddevalla med bff igen, ska blir riktigt nice faktiskt. tråkigt att hanna är skadat dock och får inte träffa henne heller :( men träningen början 8.30 och är klart vid 11.00 så jag har ju hela dagen på mig också så de är ju gött. ska fråga linnea om hon kanske vill ha en tjejkväll med mig och mysa lite, för jag e ensam hemma sen hih . men ni får ha de så bra puss !


sweet


göteborg



lite gulliga bilder från göteborg enjooooy !

svart men vitt



ohja, lite sent men .. haha när jag va i gbg så bestämde jag mig för att jag skulle färga de och nu är de gjort! elin och ilona gjorde de på mig och jag är faktiskt rätt nöjd med de. jag vågade inte färga mörkare första gången så de blir bra såhär haha. nu sk jag ta mig lite mat och snart så blir de myspys!

Daniel Adams-Ray


medan vi faller

gryningspromanen

loooove

cold outside

nu är jag hemma och jag fryser ihjäl så kallt de va att köra idag. men de gick faktiskt bra och de va gött att köra för sista gången nu så då slipper jag de. och jag har beställt tid och jag ska göra provet 1/12 haha undra om jag kommer klara de här . haha men jag får börja plugga lite mera nu och så måste jag göra pärmarna nere på trafikskolan och så och sen så blir de nog bra med de. jag kommer oftast ihåg de jag läser så aa, jag har lätt för att läsa in saker om man säger så liksom.
men nu så ska jag ta mig ett varmt bad och bara slappa där ett tag och sen efter de så ska jag nog börja på min kemi inlämning så de är klart och så, och sen ikväll så ska jag nog se på stomp the yard 2, hoppas den är lika bra som den första filmen då haha. jag bara älskar den filmen, såg den med sebbe igår btw plus någon annan konstig film haha case 39 tror jag de va, den va bra men konstig haha. men i see you later again kisskiss!





out

blir så tje när trafikskolan ringer halv 10 och väcker mig och säger att jag ska ska köra kl 11 ... inte så kul de här men jag vill få de gjort nu asså, orkar inte med att plugga nu bara . bläää för de här ! men jag skriver mera sen för nu så ska jag äta frukost och sen städa mitt rum lite gran haha de ser förjävligt ut kan man säga just nu.. puss


don't let me fall




morning



snart kommer min baby pusshej !

natti



drar mig till sängen så hörs vi mer imorn kyss

get outta my way




Linnea & Maja

Hej hej bloggen linnea och maja här :D vi tänkte bara göra en liten uppdatering i elins blogg
elin ligger i sängen och cpar sig så vi tar över ;) vi har de bra.
vi har precis vaknat och ska snart gå till matbolaget och träffa sara. äh jag tror inte vi ska äta för vi åt frukost nyss så¨de blir nog så att vi tittar på när sara äter. idag ska vi typ bara chilla runt ta lite bilder och bara ha de allmänt gos!
äh eftersom maja åker till stockholm imorn så får vi gosa till de lite extra! lite surt att hon åker just imorn men de får vi leva med.
dagens outfit: elin: stor tröja och tights
linnea: jeans och en tröja
maja: hon ska också ha på sig jeans och en tröja

igår: elin kom till våran träning och sen åkte vi upp till lions för att kolla på a-laget i hockey när dom mötte borås. de va inte så kul för dem ledde först med 2-0 sedan förlora dom med 4-3, de sista målet från borås kom när de va 40 sekunder kvar så de va lite surt-.- sedan åkte vi hem och gjorde mackor i ugnen vi gick ner i källarn och åt och kolla på 2 filmer: bring it on och sex and the city! sedan snacka vi bara och grejer så när jag linnea kolla på klockan sist så var klockan halv 4 :S
men nu ska vi fixa oss och sen dra vi kanske hörs nån gång! :D


/ Linnea & Maja



RSS 2.0