i skolan

sitter på svenska lektionen med fislinnea, och väntar på att vi slutar!!!!!

some day

ojoj, de var ett tag sen... har inte haft lust alls att sitta och uppdatera varje dag, haha kan man säga..
idag så var de skola, ovh då hade vi tre lektioner, först spanska, engelska och till sist matte. men idag har vi inte fåt gjort någonting utan på spanskan så lyssnade vi bara på läraren, på engelskan så fick vi våra nya datorer, och sen på matten så fick vi bara miniräknare och sen fick vi gå liksom haha, slapp dag.. efter jag slutat så åkte jag till sebbe en stund och kollade hur de var med sjuklingen. var där en stund fast sen så var jag tvungen att åka hem, och sen dess så har jag inte gjort mycket alls, bara läst lite i engelska boken.. och kollat på tv, de är väl de jag har gjort idag.
och imorn så slutar jag 12.50, så de ska bli gött, får se vad som händer efter de.. men nu så ska jag lägga mig i soffan och se vad som finns på tv. puss!

träning

nu är jag ombytt och klar för fotbollsträning, ska bli så gött! för de var ett tag sen nu. byye

godnatt!


new in


skor - din sko 399.-/ bh - gina tricot 99.-/ stringstrosa - gina tricot 59.-/ tröja - bik bok 199.-

plus lite grejer till sängen och sololjan som jag visade förut! enjoy

right there with me in the end..


cute

nu jävlar ska jag bli brun när jag o sebbe åker till spanien om ca en månad!!!!! längtar röven av mig just nu!


me heart you


through my mind

har precis vaknat, och nu har jag väldigt ont i halsen.. låter ganska hes kan jag lova. plus att jag är jätte förkyld, så de här går inte som jag trodde kan man säga! usch jag hatar att vara sjuk. plus att vi har match idag, och jag kan fortfarande inte springa, så där gick den matchen också. men jag tror i alla fall att jag ska åka in och kolla på den, inget annat för mig ändå så varför inte. men min dag idag blir väl att bara ligga i sängen och kolla på filmer tror jag, de är ändå dåligt väder ute så de finns inget att göra ändå liksom. jag märkte när jag lästa igenom de här inlägget attde blev ganska negativt haha... förlåt för de, men jag kan inte var så glad just nu! så ni får leva med de.. ha de bra!


ph: av mig

in the middle of the spotlight


<3


street

Foto: bildbild

apartsjuklingen saknar och tänker på sin sebbe

Q

Anonym om fixat och klart:
hur ? redskap ? hur man ska göra det med lock-/plattång ? berättaaaaa !!


S: först så sprejar jag hela håret med frank provost värmeskydd, och de gör även så att lockarna håller längre, så man behöver inte lika mycket hårspray som annars om lockarna ska hålla en hela dag då.

http://loviiisaduvet.blogg.se/images/2011/franck-provost_145464603.jpg

sedan så använder jag en rätt så gammal locktång, men de bästajag någonsin haft konstigt nog. men den är skit bra faktiskt, de blir ju bra lockar så. och sen så virar jag håret runt den, fast jag använder inte själva "tången"(eller vad ska man säga) för då bli de inte lika naturliga lockar.. ja de är väl de jag gör med håret för att få dom lockarna jag hade! hoppas du fick ett bra svar


glad


fixat och klart


under tiden!de två första lockarna! ni får se resultatet sen när jag är klar

in pain

sitter just nu i soffan och gör absolut ingenting... har varit hemma hela dagen idag och bara legat i solen. kan inte göra något annat:( blev rätt gött skadad igår på matchen... men vi vann med 4-1, så de blev en seger! på söndag så är de dock serie match mot tanum/bullarn, får se hur de går med min höft tills dess.
nog om fotboll nu, för imorn så är de bröllop hela dagen ( hur fan ska jag kunna gå i klackar då?!!!! ska bli roligt att se ) och vi ska vara i kyrkan kl 15, då min farbror gifter sig då. och jag har ingen lust alls egentligen. men de jag ska ha på mig, är min röda balklänning och stora hollywoodlockar om jag får till de då! men jag har typ ändrat allting som jag skulle se ut från början haha.. men så kan de gå när ens kille, mormor och mamma säger olika saker haha! så de blev lite svårt för mig. men de får duga i alla fall.

nu så ska jag se på film, så vi hörs!! PS: saknar min sebbe, absolut bästa killen som finns. pussgame day

taggar för match kl 19 med damlaget mot tistedalen eller nåt haha.. bye

time pass

försöker att fördiva tiden så mycket som möjligt, genom att bara sova och kolla på film hela dagen... ligger just nu i soffan och gosar mig med sebbes tröja och ser på saw 6. så kul kommer jag ha de idag, men tiden går sakta när min älskling är borta. så jag försöker att inte sakna honom för mycket, kan ju försöka i alla fall. kommer dock inte att gå så bra, men men. jag har inget mer att skriva. för jag mår inte bra, är trött och saknar sebbe. så hejdå från en glad elin

some other timehar verkligen ingen lust att blogga nuförtiden, kommer tillbaka när jag känner för de. kanske blir ett inlägg här o där.. men kan inget lova.

trötter!

bara två dagar kvar på jobbet, ska bli så himla skööööönt! och nu har jag ledigt i två veckor tills skolan börjar, hur bra är inte de? bye


mot salong endra!mer säger jag inte!

RSS 2.0