nyår!!



nu är jag klar för kvällen hos elina, och de kommer bli så sjukt nice! snart så ska jag äta med familjen och sen blir de in till stan då, hoppas ni får de bra ikväll puss!

almost ready



ögonen och håret , check! bara lite kvar och sen så var de klart.

nyttnytt!



nytt i min garderob från överby :) skor, tröja, och en blus som jag kommer ha sen ikväll men den kommer senare. och en tröja till som jag glömde ta kort på haha. men allt handlade jag på rea så de är jag glad över haha ! men de blir inte att ha långklänningen som jag beställde, den passade as bra men de va inget för mig. de blev för mycket med de på axlarna haha, de va för stora grejer de! not for me... men men nu så ska jag städa lite och sen taggar vi för ikväll!

stan!

precis vaknat och börjar med att sätta på nyårs listan! så sjukt nice är de väl? min nyår ser ut såhär: middag hemma och sen drar jag till elinas place med massa folk. ska bli skit kul actually. men nu så ska jag dra in till stan o se om min klänning har kommit från hm, om inte den har kommit så blir jag väldigt besviken... nejdå men jag har en annan outfit i andra val så de är lugnt haha. ska fixa lite andra saker medans jag är inne i stan också tror jag de blir så . puss

lite smått o gott


nothing else can ever make me feel this bad

tar mig en redig funderare och sen så får jag se vad jag kommer fram till..




nothing without you

.

att man aldrig räcker till


uddevalla !



nu ska jag ta och göra mig i ordning lite kanske och äta frukost o så för snart så bä de av till uddevalla till min malin. längtar efter dig ska du veta! och som sagt så kommer jag hem på torsdag...

anledningen till att de inte blev så mycket bloggning igår var att jag va ganksa tje på kvällen plus att jag såg på csi triologin, och den va riktigt bra faktiskt måste jag säga!

every time

nu har jag varit hemma för mig själv en stund och de är ganska tråkigt måste jag säga. men jag behöver inte vara ensam så länge till för bussen imorn går 11.50 till malin och då blir de sjukt nice i nåra dagar som sagt! blir nog ganska många bilder tror jag faktiskt haha, får se vad vi hittar på men de låter jag malin klura på haha. och hemgången blir då som sagt på torsdag, men de är bara början haha för malin ska till mig med! men de vet vi inte när de blir än men de ska bli i alla fall.
men nu så ska jag dra mig till soffan och se om de finns någon bra film som jag och ida kan se på så vi hörs puss


monday morning

hejsan
hejsan!
nu har jag och sebbe varit vakna i nåra timmar och han fixar nu med idas ipod så jag tänkte att jag kunde uppdatera lite på bloggen då. men som sagt igår så va jag hos matilda och där blev de tårta och mys sen så var de bara att åka hem och sen kom sebbe hit och har sovit över här inatt.
idag så blir de väl att vara med sebbe och sen packa lite till malin tänkte jag, inte så mycke jag ska ha med mig men de kan ju vara bra att ha med sig lite i alla fall haha. ska bli så jävla kul, och jag har inte träffat henne på sjukt länge! och jag kommer hem på torsdag igen så de blir nåra dagar för min del.


heading of



nu drar jag mig in till stan och sen så kommer min älskling till mig o sover över ! puss


middagen igår


falling into pieces



Godmorgon mina darlings!
hoppas ni har sovit gott, själv så har jag sovit skit gott måste jag säga haha. men igår så tänkte jag att jag skulle se på mr and ms smith, men de gick ett tag och sen somnade jag haha, men de var faktiskt inte meningen att jag skulle göra de så de blev som de blev.
men dagen/kvällen igår va rätt så kul ändå, dom kom hit vid 6 och då åt vi mat och sen efterrätt. och sen så var de tid för de årliga mayer spelet haha. de är något vi alltid gör när vi är med dom . och de är lika kul varje gång! ni kanske inte vet vad mayer är men de är ett tärningsspel så jag orkar inte förklara haha, men de är skit kul för man ska ljuga liksom och jag o mitt pokerface då .. de går ju inte så bra dock -.- men men sen så var de bara att lägga sig i sängen och sova och nu sitter jag här och skriver, lite bilder kommer snart.
men idag så händer de ingenting innan kl3 för då ska familjen till Matilda som fyllt 20 och då blir de tårta och sånt och sen när jag är hemma så kommer sebbe tror jag och sover över förhoppningsvis haha. men de va allt jag hade och säga tills nu puss

the mirrors will fall tonight


har precis gjort mig klar för middagen och nu så är de högsta volym på mitt rum tills alla kommer!


bästa låten på länge (mirrors-natalia kills)

news today


on the way to my closet! and i love it


fading away in reality



nu blir de film och sen så kommer lite släkt på pappas sida och äter middag pch myser lite smått. synd att sebbe inte kunde komma för ingen av kusinerna kommer hit och jag sitter bara helt tyst, kul..
men jag längtar tills på tisdag för då åker jag till min maaaalin som jag saknar så sjukt mycket nu! och vi ska ha de riktigt mysigt i nåra dagar <3

christmas

nu ska ni få se och höra lite om min julafton igår. och den spenderades med min familj och mormor och morfar, de var faktiskt riktigt mysigt med så lite för en gång skull, de blev som en liten julafton. för de blev inte lika mycke iår pga vi åker till thailand så de är en del av våran julklapp. men jag åker hellre till thailand än att jag får julklappar haha! vill bara bort från den här vintern.. men de blev ändå en del julklappar för min del, riktigt glad över de jag har fått, för de va allt som jag önskade mig plus lite till ! när jag fick min väska så sa jag bara till ida och filip : gud va jag älskar er !! haha så glad blev jag... och dom blev lika glada för de jag gav dom haha. hoppas alla hade en riktigt bra julafton som jag hade !
men ja och utöver de så såg jag ut såhär på jul iår, svart klänning och min kavaj (som jag fick i julklapp, som jag öppnade på morgonen)



och över till julklapparna då !

Kavaj-stickad tröja-bodylotion, styling gel- "påse" (som jag ska ha fotbollsskorna och benskydden i)-hårddisk-skinnhandskar-stor väska-liten väska-örhängen-halsband-presentkort på nordby-pengar till thailand-smycketräd-smyckehund haha!

riktigt glad över de jag fick igår! tack så mycket tomten

Question

vad är lookbook ?
är det massa bilder från olika bloggare du har tagit fram eller är det nån slags hemsida ?
för jag känner igen hon på första bilderna - det är ju en bloggerska . :)
du har bra blogg !

De är en hemsida: lookbook.nu! jag gillar den sidan ganska mycket faktiskt, kolla du med
tack så mycket :)

god jul allihopa!



hoppas alla får en riktigt bra dag, för de ska jag ha !

lookbook

H&M Fake Sheepfur From Another Jacket, Mango Jacket, Lindex Transparant Shirt, H&M WedgesBershka Cape, Reserved Bag, Bershka Jeans, Vintage ScarfH&M Long Top, Zara ScarvThrifted Faux Fur Collar, F21 Pants, Qupid Heels


on and on


foto


By elin

all i want for christmas is you



promenad i de kalla vädret och kameran var med, bilder kommer senare :)
men jag har nyss varit inne i stan och köpt lite saker och även lite smycken till mig, sjukt snygga var dom måste jag säga. och nu så ska jag göra lite julgodis så får vi se hur dom blir sen haha puss

dagen före julafton



hejsan hoppsan!
finally awake säger jag då, blev att sova ut lite idag och de förtjänade jag kanske också. men men idag så ser jag fram emot att städa mitt rum och göra lite mat tror jag, jag har inte planerat dagen så mycket faktiskt . och juste alla julklappar ska läggas under granen . och de är nästan redan fullt under den herregud! fast alla är ju inte mina, eller de är bara nåra som är de dock... haha men de är tanken som räknas eller?
men nu ska jag dra i mig lite frukost så hörs vi sen igen .

who owns my heart, is it love ?


22/12


loooov

nu är jag hemma och de är jul looooooooov! så sjukt nice är de verkligen, och mitt lov började med att gå hem till maja med linnea . haha flum kanske, men ingen ville göra något med oss utav dom vi ringde så de är ju jätte kul haha...men nu sittter jag här hemma och kollar på bilder från avslutningen, blev inte så många dock men lite blev de i alla fall, och ni ska få se dom senare :) de bästa med dagen va typ att vi fick sovmorgon till 10 haha nejdå men de va gött att få sova ut lite medans man kunde liksom. och sen när jag kom till skolan så var hela klassen samlad för betygen och de gick väl sådär haha, eller dom va väl bra antar jag. inte som gabbes dock som hade 11 MVG -.- och sen när de var klart så gick vi till aulan och sjöng och sånt. och måste bara säga att Emma och Elvira sjöng otroligt fint. fick tårar i ögonen av er bara så ni vet de ! (om ni läser de här haha)
ja de var min dag idag i alla fall, eller den är inte slut än! så nu ska jag göra min dag lite roligare puss


promise this


så jävla bäst ..


todays



hello hello!
de blev faktiskt skola idag, jag är ganska förkyld men de blev bättre nu. haha fick värsta hostattackerna i skolan men de gick skit bra haha, men som sagt de var ju vinterkampen och juldansen idag så de va ju kul . vinterkampen gick nog bra tror jag, eller de vet man ju aldrig. men dansen var iaf kul, dansade för de mesta med linnea och rasse haha nice vare i alla fall! så imorn är de jul avslutning och de ska bli riktigt gött asså ! fan va gött de ska bli med lov och träffa malin, elin, ilona och älskling hela lovet ! längtar som bara den.. men men de är bara en dag kvar nu, och imorn så ska jag ha på mig en svart klänning och mina kilklackar . jag gillar faktiskt de jag ska ha på mig haha .
men nu har jag inte så mycke mer att säga puss

take me back to..


tråkigt

ännu en dag som jag är sjuk och de ända jag har gjort idag är sett på band of brothers och sovit.. så jag har inte så mycke att skriva så vi hörs imorn puss

miss u


hold on to the moment

nu är alla julklappar köpta och jag är nöjd över att jag ens har köpt nåra haha, men jag hittade äntligen min andra halva till sebbe idag ! saknar han faktiskt... men jag får hålla ut för jag vill inte att han ska bli sjuk också för jag är inte helt frisk än, jag har fortfarande lite feber och ont ni huvet och massa jobbigt.. men de blir bara bättre känns de som i alla fall och de är ju possetivt, fast imorn så måste jag plugga matte och de kommer jag inte klara pga mitt huve haha. de är bara att säga hej IG ! för jag ska göra provet på måndag så...
men nu så ska jag ta mig en lite tupplur så hörs vi senare puss



vill vara brun igen :(

let's party


away away



är rikigt trött på vintern nu, vill bara sova sova sova hela dagarna -.- blir så tje på de, plus att jag bara ramlar hela tiden och de börjar bli rätt irriterande kan jag ju säga då.
men nu så ska jag äta för första gången sen i skolan igår, är inte ens hungrig så de är ju lite konstigt då haha. puss

kul liv



hejsan svejsan. som ni kanske vet så är jag sjuk, och har 39 graders feber... men de känns inte som de dock. men igår så var de mycket värre och jag satt och skakade i flera timmar, de va helt cp asså. men som sagt de blev ingen skola för mig ändå, så jag får göra matte provet nån annan dag då. fast jag pallar inte de egentligen!
skulle hellre vilja vara i skolan än att vara hemma och knarka alvedon, skit kul säger jag bara. och jag som skulle vara med sebbe idag, och imorn så skulle jag ha tjejkväll.. och inget av de blir av! inte alls kul, så jag får ha de nån gång på lovet eller nått, men ingen är typ hemma då så jag får se hur de blir med de.. men men nu ska jag se på sex and the city 2 hejdå !

skit

kul att man kommer hem och så har man feber.. inte så värst roligt de, men jag måste till skolan imorn ändå för jag har matte prov som jag måste göra. och nu så ska jag faktiskt plugga som en idiot !

news today

de har varit en lång dag på nordby känns de som haha. hittade julklapp till ida, filip, mamma och pappa  och en halv julklapp till sebbe ... plus ett par jeans och en mössa till mig ! och jag hittar aldrig jeans de passade rikigt bra för min del. nu så ska jag faktiskt packa in alla julklappar och sen så får jag se vad som händer. blir nog att kolla lite i matteboken, har prov på fredag så de kan ju behövas då haha. men ni får ha de bra, så hörs vi imorn igen pusspuss


remember?



som ni kanske kommer ihåg så har jag ju klippt mig, och de ser ut såhär. och de är riktigt kort från va jag hade innan i alla fall, men skit samma egentligen de växer ju ut igen.. men de tar sin tid haha !
men hörs senare för snart lir de nordby och jul handla :)

goodies

Cut Out Shirt From taobao.com, Seed Studded Bag, Plain Harem Pants From Http://www.seventeenorigins.com/, Converse SneakersZara Grey Blazer From Zara Store, Hm Black Jeans From H&M StoreStorets Cape From storets.com, Storets Vintage Style Tunic Dress From storets.com, Topshop JeansCardigan From ZaraForever 21 Sequin Top, Forever 21 Sequin Bodycon Skirt, Forever 21 Liquid Leggings, Forever 21 Suedette Platform PumpsH&M Coat, ASOS Bag, Acne Wedges


fjoooris!


of course

hej hej allihopa, hemma från skolan nu och ni kanske har sett att de inte har kommit nya bilder, men de är för att min kamera inte har reagerat med datorn. men den funkade idag så nu ska ni få bilder hih :) men idag så händ einte mycket alls som vanligt haha, vi hade matte prov och de gick sådär faktiskt. men jag fick VG + på buddhismen, och de är jag nöjd över .
men snart så ska jag åka upp till nordby med mamma för att köpa julklappar till familjen och sebbe, får se vad de blir för något , kanske int ens hittar nått men jag måste de haha ! men öm ni vill veta så ramlade jag rätt gött i skolan idag haha, mitt knä gör ont dock ... men nu så ska ni få dagens och sen så ska jag baka lite hih ha de bra puss!


mjukis kläder idag, sjukt gött! (gulliga sockar)


tanum!



snart bär de av till tanum och där väntar de avslutning med klubben !

look right now



wooho nu har jag pluggat klart, och gör faktiskt inte så mycket just nu. så de är bara att vänta tills hollywoodfruar börjar sen får vi se vad som händer för min del. men imorn så är de först skola och sen när jag kommer hem så ska jag bara byta om typ och sen drar jag mig till Tanum för dansavslutning, hela klubben ska dit och dansa och ha de kul :) och christmas cup var den sista tävlingen i ungdom för min del , jag går upp i junior nästa år ! herregud säger jag bara ... men men de ska allt bli kul . men nu så ska ja dra mig till tven så hörs vi kanske imorn pusspuss!

dreaming people


gone



oj de va längesen !
har inte blivit mycket uppdatering nu den senaste veckan tyvärr, men de har varit fullt upp faktiskt. skola, läxor, prov, tävlingar och massa . men nu ska jag börja igen så ni vet de!
ja idag har de inte hänt så mycket utan bara skola och sen hem och plugga lite, fast de roliga var att precis när jag kom hem så fick jag världens mensvärk så de finns inte. jag låg på golvet i typ en halvtimme, och inget funkade, ipren, alvedon, värmekudde .. ingentingen :o men som tur är så har de gått över nu, inte helt men lite grann i alla fall haha. tyck synd om mig snälla, haha nejdå. men men nu har jag egentligen inte tid för att sotta här och skriva men ville bara uppdatera lite igen :)
PS: jag har klippt av ca 10 CM på mitt hår.. fy fan säger jag bara . är ej glad över de .
( bilden är före )

lag-SM



ville bara påminna er om att vi kom 5-a på lag-SM i helgen av 16 så jag är skit nöjd! jag och daniel låg på 1a plats i uttagningarna och kom 2a i finalen, så jag är skit glad över de. och sen så var de ju tävling dagen efter och då blev en till 5e plats för min del haha, jag va bara glad att jag kom till final igår faktiskt. ni kanske får bilder från helgen imorn, men de kommer bli en liten förändring imorn bara så ni vet hehe ;)
men nu så ska jag se på hollywood fruar pusshej

times fly away

hallå hallå ! ingen bra uppdatering just nu, men jag har faktiskt ingen lust att blogga måste jag säga. så jag kanske inte uppdaterar så mycket nu så ha de bra puss!

final ungdom B


lag-SM


nu kör vi !!!

snart bär de av till karlstad och där väntar en rolig helg med dans! och nu taggar jag som bara den för imorn så är de lag-sm och på söndag tävling, fatta kul eller?! jag längtar som bara den kan jag ju säga haha. men de kommer inte bli så bra uppdatering tyvärr för jag har ingen dator eller nånting liksom och de kostar massa och bla bla bla haha. men ni får vänta tills jag kommer hem då ska ni allt få höra :) ha de så bra och håll tummarna för VKB nu puss! 


Konung Sebbe skriver !

cha cha bloggen nu skall jag se på PH , älskar de <3 nästan mer en jag älskar elin , eller nej (a)
heeeeej då hörs sen ! puss puss från sebbe the one and only king


let it hit you back



just nu pluggar jag kemi, ( har prov imorn ) och snart blir de att åka in och kolla på dans träningen . blir inget för mig idag eftersom att jag har skit ont i halsen och hostar som bara den, måste vara frisk till Sm nu annars så går de ju inte !! mår inte så himla bra just så har egentligen ingen lust att göra nånting, men jag måste visa att jag är lite aktiv också haha nejdå.

men dagen igår va så sjukt bra ! tack så mycket för alla gratulationer och presenter allihopa ! är riktigt nöjd och jag fick allt jag ville ha, xperia x10, pengar, arband, halsband och örhängen ! kan inte få bättre, men tack igen <3

dagens köp



i love it!

RSS 2.0