hejdåååå

nu är allt färdig packat och klart här i huset och jag börjar få riktigt ont i maaaaagen. jag vill bara åka nununu, tänk när ni är i skolan ich har de tråkigt så ligger jag på stranden och har de gött haha så ska de vara varje dag enligt mig. och pappa kollade nyss på linneas hotell och sånt och vi kanske kan träffas sista dagen så jävla nice !! men nu ska jag äta och de blir inge mer blogg för den här veckan men jag skriver direkt när jag kommit hem , så ni får ha de bäst nu när jag e borta , puuuuusssss kommer sakna er!



såhär roligt kommer jag ha de på planet cya ! 

sängen

orkar inte vara vaken så mycke längre , mycke i mitt huvud just nu och massa. men jag skriver nog lite innan jag åker imorn så ni får ha de bra puss !

åh

var nyss ute och gick med nicco och jag höll på att blåsa bort ju. så himla glad att jag kommer bort från de här vädret. fast ändå inte... men nu har jag iaf nästan packat klart allting, och imorn så åker jag och kommer hem 2a september. som sagt kommer sakna alla så himla mycket! fast jag kanske kommer träffa linnea där en dag iaf, för hon åker typ ner till turkiet om en vecka eller nått och då kan vi kanske vara den sista dagen. för då kommer ju jag ha lite kul också, haha för jag kommer ju vara med mina små kusiner i en hel vecka nu så aa de kan b´ju vara lite kul å vara med linnea då en dag iaf. får hoppas på de .  
men kommer sakna min älskling mest , har inte träffat han sen lördags och kommer inte träffa han förens nästa fredag :( kommer dö, seriöst kan inte vara utan dig sebbe..du betyder så himla mycket för mig. du är mitt hjärta loveu !



loooooooooove !

.

tje

hello!

nu är man hemma från skolan då och jävlar vilket väder de har varit idag tänker inte gå ut mer idag iaf! haha men jaja, idag har varit chill först så hade vi en timme med mentorsgruppen sen så gick jag o emma till sjukhuset för lite grejer och när vi skulle gå till skolan så började de blåsa som fan vet ni, och vi kom nästan inte upp för backen haha vi fick kämpa kan man säga då! och sen så var de bara att baka pizza med klassen och sen slutade vi. måste säga att den va riktigt god och jag är mätt nu med haha. sen kom pappa o hämtade mig så drog vi tillkörskolan och fixade grejer med synen och sånt där. yes så nu ska man börja teorikursen 6 september då:) tv time nu så puuuss, ni får en outfit också fast orkade inte anstränga mig så mycke idag så haha.

btw: ÅKER TILL TURKIET IMORN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e så sjukt taggad, going to miss everybody ..





ljusa jeans och stor tröja ! gillagilla

haha

heregud de var de tråkigaste jag sett på länge fångarna på fortet, snacka om B program!haha jag bara satt och skratta åt de. men nu ska jag se lite på tv och sen drar jag mig till sängen. hörs och syns imorn puuuuusss!

tråk :(

Har du druckit tills du spytt? nope
Sårat någon? inte va jag vet..
Förlorat en vän? nej
Träffat nya människor? jaao
Kyss en främling? nej
Tagit droger? verkligen inte
Haft en sommarflört? nej
Gråtit? tror inte de
Skrattat tills du kissat på dig? hahaha nej
Varit vaken en hel natt? nästan (a)
Solat? inte mycket alls ..
Badat? självklart
Haft ett förhållande? är i ett förhållande<3 
Gjort dig riktigt illa? njaa
Gjort några nya piercingar/tatueringar? nej
Läst en bok? läser aldrig böcker xd
Skickat sms till fel person med flit? nej
Suttit vid datorn en hel natt? nja
Näckat? nope haha
Solat naken? naaaajj
Fått utegångsförbud? haha ne
Sagt "jag älskar dig" och menat det? klaaaaart
Sagt "jag älskar dig" och inte menat det? neje
Varit i slagsmål? nope haha .
Pussat någon av samma kön? yeah
Sjungit högt på ett berg? HAHAHHAHA JAAAA !
Kysst någon i regnet? tror de haha
Kysst någon i skogen? jaa
Kysst någon du inte borde? aldrig !
Tappat rösten? var nära
Varit på festival? nope
Gått upp i vikt? jaaaaaaaaaaaaaa !
Gått ner i vikt? nej :(
Bränt dig? lite
Fått en ful bränna av kläder/smycken? faktiskt inte ;o
Varit utomlands? ska åka snart
Gjort ett bra köp? massor!
Tagit upp kontakten med en gammal vän? nope
Haft skadeglädje? hahaha
Sovit under bar himmel? nepp
Vad kommer du sakna mest? typ inget, sämsta sommaren !
Har du svarat ärligt på alla frågor? ja klart!

skolan ? nej

åh jag är redan skoltrött efter den här dagen. gick till 15.40 skit kul första dagen o tråka ut oss med en gång liksom.. men på morgonen så bara prata vi och fick nyklarna o massa papper och sånt. åååååh jag gillar inte jakob nu asså de va bara 2 nycklar kvar och dom hade skrivit att de var samma skåp på dom fast olika nycklar och såklart så tog ju han de skåpet som var överskåp och jag fick under igen , fy fan säger jag bara :( och jakob bara: hur känns de att vara under då elin ? ;) skit kul jakob säger jag bara ! haha men sen så var de lunch och sen så gick vi till aulan för att lyssna på ola när han pratade om gymnasieval och massa sånt. sen så hade typ lärarna gjort en teater om hur vi beter oss på lektioner typ. haha och sen så skulle vi såhär skriva vilken karaktär som va mest lik oss själva då, och jag och linnea bara JAG E ANNA ! HAHA( hon som "går på toa" hela tiden) och de stämmer ju också. haha men sen så var de rätt så tråkigt som vanligt ju. och imorn så ska vi först vara med mentorsgrupperna och sen så ska vi ner till badhuset och bada typ och sen upp till hemkunskapen och baka pizza. och de fick vi välja själva va vi ville göra så aa. rätt så chill iaf, men imorn så blir de min sista skoldag ! hih sen drar jag till turkiet ! och när jag åker så börjar dom med de nya schemat också så de är ju gött haha . men vi hade rätt så bra ändå, vi slutar 15.40måndag, tisdag, torsdag och sen onsdag: 13:40, fredag: 14:25 haha. men de går ju. fast de jobbigaste är ju typ att vi har kemi i mer än 2 timmar på torsdag morgon ruggigt nice haha.
men nu ska ni få en outfit och sen ska ja äta puuss



shorts - hm
skärp - lindex
linne - topshop
kofta - bik bok
ring ( som ma inte ser) - hm

trött

åh jag blev skit trött nu plötsligt, hm undra varför ... men tror inte att de blir mer dator för mig idag. ska packa lite smått och sen blir de sängen. så vi hörs när jag kommit hem imorn. sov gott puuss

hm

heeejsan!

hemma från matchen nu, och jag måste bara säga att de va en förjävla dålig match.. 2-2 blev de men de va inte rättvist, dom skulle ju vunnit men asså den va så sjukt konstig . och björn(domaren) va helt oduglig han blåste av för allting va men än gjorde . och han delade typ ut 3 gula kort idag, löjligt säger jag bara . men vi fick ju i allafall 1 poäng, och de räknas ju. men jag har inte spelat så här mycket på länge måste jag säga, för mitt knä har pajat efter typ 20 min. men idag så spelade jag typ 10 min i slutet av första och sen hela andra tills de va 5 min kvar och de hände något så jag va tvungen att gå av. fast så ont har jag faktiskt inte fått på riktigt länge... men skit samma jag hade iaf inte ont på hela matchen kan man säga, och de är gött de .

åh fyfan skolan börjar imorn också. jävlar va jag inte längtar verkligen inte till de, och efter jag slutat så blir de att dra till trafikskolan och fixa lite grejer med kurs och sånt görs haha. 
men jag har tur som bara går 2 dagar sen åker jag till turkieeeeeeeeeet ! hih ,kanske skriver innan jag lägger mig puuuss



pictures

hade lust att ta lite bilder och så idag, rätt så nöjd ändå. nu blir de mat o sen tagga inför match ! cya


pappa testade kameran också

gullegris !

everyday

trött trött trött kan man säga att jag är, fy fan så här trött på morgonen har jag inte varit på jätta länge och fattar inte varför heller liksom .. menmen som sagt de blev inte så mycket med bloggen igår tyvärr men idag så ska jag försöka att vara lite bättre på de :)
men sen så är de match hemma mot gilleby/stala kl 17.00, och vi ska ta dom igen ! de ändå jag får hoppas på är att mitt knä inte gör ont då, för då jävlar haha. men de skulle varit väldigt gött att inte ha ont i knät för en gång skull säger jag bara. för de börjar rätt så masigt att få ont varje match... men de är bara att bita ihop iallafall. men när jag e borta så missar jag 3 matcher plus en zoonmatch med bff :( då möter vi liksom herrestad, rössö och stenungsund . typ hela bff är med där, nejdå men de är massa från bff så är med som jag inte tröffat på länge liksom . och saknar malin :( men jag lovar att vi ska vara så fort jag kommer hem baby . men nu ska jag få i mig lite frukost puss.

 

anonym

fick en fråga om jag kunde lägga in en bild på min lillebror filip. här var den ändå där han såg normal ut haha enjoy ;)


mobilblogg

Nu blir de sängen efter en kväll med min älskling som jag älskar så himla mycke! Har inte varit så aktiv idag Men har inte varit vid datorn och sånt där, Men imorn så blir de ändringar på de:) puss godnatt!


sluut!

nu är jag hemma hemma hemma ! och jag gillar de som fan för jag har inge mer jobb haha. men jag har inte jobbat på 1 veckor men skit samma jag jobbar inte mer ändå . de va faktiskt mer folk idag än va jag trodde att de skulle vara ... nästan helt fullt som vanligt typ, lite stressigt och så men de ska de vara . nejdå men de är gött att komma hem och mamma står och gör hembakad pizza , så otroligt god är den ska ni veta! och efter maten är klart så ska jag se på snabba cash med mamma o pappa . har faktiskt inte sett den och alla säger att den är grymt bra så hoppas på de bästa :) älskling kanske kommer hit också men vet inte .. aja jag hör av mig puuusss


åh

orkade inte se på film, den va inte ens bra och vet inte va den heter heller så haha. men de blir väl att se på tv nu antar jag fast jag ska jobba imorn och då ska jag nog lägga mig lite tidigare för jag tror att jag börjar 10 eller nått :) men de är ju gött att börja så också . jag slipper ju att börja 7 och 8 liksom som alla andra gör typ, jag har de chill där jag jobbar i alla fall. men nu drar jag mig till sängen och ser på tv som vanligt nu haha. jag skriver när jag jag slutat . sov gott pusspuss


tacos

åh fy va gott de va med tacos idag asså. fast de dåliga va att jag blev så fort mätt haha, men nu blir de film och godis puss

baby

nu har min älskling gått hem och ju har jag tråkigt igen som vanligt... kanske ska börja packa lite och så för de är ju bara 5 dagar kvar till turkiet ! längtar som fan säger jag bara . fast kommer sakna min sebbe och jag kommer kanske bara träffa han e gång till innan jag åker .. kommer ju inte gå, kommer sakna han för mycke :( men de är ju bara en vecka, fast de  är ganska lång tid  ändå. men men jag ska åka så de är inte så mycke man kan göra .. älskar dig!

men nu har jag inte så mycke mer o säga förutom att jag ska ha myskväll med familjen sen, coh då blir de tacos och sen någon film tror jag puss 


bild från idag


todays

en snabb bild bara på hur jag ser ut nu, inbakad fläta och en liten sommarklänning :) nu drar jag mig ut i de fina vädret . pusss 


2012


gilla!

finally så har jag vaknat, de blev faktiskt lite senare idag ändå haha men jag var skit trött igår så de kan man förstå ändå. och nu är jag ganska hungrig också så jag tror att jag drar mig o äter lite frukost kanske ? de låter riktigt bra faktiskt tycker jag! /elin

btw: statistiken har ökat med över 30 personer per dag nu ! och fortsätt så för då blir jag glaaad .



myslook idag

slarvig bulle
stor tröja
ragg sockar

sängen nästa

lägger mig tidigt idag eftersom att jag har en jävla mensverk plus att jag är jätte trött.. men de kommer säkert bli sent ändå, de blir alltid så haha. men jag kommer att skriva som vanligt imorn eftersom att de inte blir att åka till uddevalla till min malin, så jävla tråkigt säger jag bara :( men vi hörs imorn godnatt !


hiss o diss !

dagens hiss: mitt nagellack, i looooove it !

dagens diss: alla myggbett, har tom ett på handen som ni ser kanske. har 6 stycken på ena benet och nu har jag fått 3 till på andra :( lid med mig..


happy

idag har de blivit stan med lillebror filip haha de är inte ofta de händer att jag är med han, så jag fick väl passa på när han inte spelade spel ... jag fick till och med in han på lindex fast han va ju rätt sur över de då, men de får han tåla haha. hittade ett brunt skärp och rött nagellack nice som fan ! och jag är så himla glad över kameran . så sjukt grym , fast nu har jag inga pengar kvar oops... fast skit samma jag behöver ingenting nu ändå !
fast de dåliga är att jag inte får träna idag heller. så jag måste vila lite till och bla bla bla. btw så har jag nyss gjort min vardagliga träning, och gillar den inte ! haha gör så ont i bena hela tiden asså, men men de är bara att vänja sig vid de för jag måste göra de varje dag ..

hm men vad händer nu då? kanske sätta på tv och chilla ? ja de kör jag på ! puss



wooooooooooooho !!!

fått min kamera nu, jävlar va jag älskar den !


oddebollen 09

saknar de..


tidigt ?

asså kag kan inte vakna senare än 9 längre, de är som att mitt huvud ställer in sig på att jag ska vakna 9 och de är så jävla tråkigt för dagen blir typ dubbelt så lång då ! fast de är ändå rätt så bra om man vill att tiden ska gå sakta kom jag på haha.. men nu är de skit väder och då kan man inte göra något ändå så å suger de ! haha men nu ska jag inte vara så negativ hela tiden. för nu så ska jag äta lite tror jag puss


godnatt

nu har min älskling gått hem och nu drar jag mig till sängen puss

!

snart kommer min älski <3

filmtime!

nu har jag nyss varit ute med nicco och då mötte jag emma o anton på vägen ner så jag kunde lika gärna vara me dom en stund på stranden och så. men jag blev stucken av en geting när vi gick ner också. fy fan för dom!
men de blev inge bad för min del men dom andra två badade faktiskt fast de tog ju lite tid innan dom kom i då... badkrukor säger jag bara haha ! men de är jag också har jag hört hehe. men nejdå nu skiter vi i de för nu ska jag se på film med familjen och har ingen aning om vilken film de blir heller så haha . puss



mobilbilder= inte dom bästa

lite bättre

nästan inga kläder kvar ...rätt kul ändå haha!

före:


under tiden :

efter:


oops

sådär nu är jag hemma från vänersborg, ja mina ben är ganska cp om jag får säga så haha. men jag har en liten spricka i vänstra korsbandet fast jag har inte ont i de benet liksom ...och jag har felbelastning på båda benen speciellt på de högra för att jag går för mycke utåt med foten och vrider inte kroppen så jag får fel vridning på hela underkroppen också... och de är därför jag får så ont i mitt knä hela tiden plus att min knäskål sitter snett , den pekar liksom innåt konstigt... hon sa massor till mig som var fel, och att jag typ hade vikten för mycke på högra benet men trampar för lite på den foten ändå . aa allt va som himla konstigt . så jag ska börja göra ben övningar varje dag i 2 månader, får nya inlägg och sen så ska jag komma tillbaka i oktober och testa mig typ . får se hur allt de här går till haha hoppas på de bästa !
menmen och efter allt va klart så åkte vi till torp och kollade på säng till mig och köpte datorstol haha min är ju helt sönder nu så de kan vara bra och ha . och nu sitter jag här o skriver igen och snart blir de att äta så jag lägger snart in bilder från min garderob och så haha puss elin


diggar min lugg -.-

regn

nu har jag äntligen kommit in till min dator, tjejerna vann med 3-2 och dom spela skit bra, och jag o ollie satt o heja haha nejdå. men sen när kommit hem så städade jag klart i mitt rum och garderoben. och de blev skit bra haha. ni får se bilder imorn efter jag kommit hem. och efter de va klart så gick jag ut till anton o emma , och pratade o skrattade lite med dom och sånt dära, go kille emma ;)
och snart så blir de sängen för jag ska upp halv 7 för att sen åka till vänersborg till idrottläkaren för att kolla på mitt knä, och vet inte hur lång tid de tar men efter att jag har kommit hem så lovar jag att skriva och lägga in bilder ! men ni får hade så bra godnatt :*



nyligen

vallen idag igen

nu har jag nästan rensat klart hela garderoben och känns jävligt gött också haha. har nästan inga kläder kvar och jag ljuger inte ! men nu så blir de att åka in till stan o kolla när ida spelar mot stångenäs . cya

gud

rensar min garderob !


insperation

lookbook.nu

Vintage Yacht Blue Floral Dress, Hayna Mice Flats
 Vintage Booties, American Apparel Cropped TeeClub Monaco Hair Band, H&M Top, Diesel Industry Shorts, Matt&nat BagShort from H&M, ConverseH&M Blouse, Forever21 Shorts, Jeffrey Campbell Shoesfrom Shaoxing Boater's Hat, Peach Lace Tanktop, Crocheted Vest, Cut-off ShortsMichael Antonio Denim Wedges from http://michaelantoniophils.multiply.com/NecklaceH&M Top, Topshop Shorts American Apparel Sleeveless Shirt, Urban Outfitters Bag, Office Wedges

ohja!

hejsan!
vaknade för en stund sen o kollade ut men nej då skulle de inte vara sol ute .. så typiskt men skit samma för jag går bara i skolan i 2 dagar och sen åker jag till tuuuuuurkiet så sjukt nice ! längtar ihjäl mig snart asså . ska bli så sjukt kul fast kommer sakna min älskling o alla andra såklart, fast de är ju bara 9 dagar så aa de får ni stå ut med ! men jag får hoppas att jag blir lite brun nu kanske (a) eller jag MÅSTE bli brun lättare sagt haha. men nu ska jag äta och sen så vet jag inte va som händer /elin



jag o syster

natti

åh nu börjar jag känna mig lite pömsig så jag tror att jag drar mig till sängen ändå .. men vi hörs imorn igen som vanligt ju puss godnatt!


vinst!

de blev vinst igen för våran del, 3-0 mot vallen i DM match. så de va ju rätt så bra ändå alla spelade skit bra och så för att inte ha tränat på hela sommaren typ. spec jag men de gick ju inte så bra haha fick gå av pga min hals , jag kunde inte sluta hosta heller så de va ju bra men jag har ju varit sjuk och så har min hals precis läkt ... men aja de va ju bra de haha ser fram emot nästa match iaf och då ska de gå mycket bättre för min del, får vi hoppas på.men får nog se hur de går med träningen och så, och på onsdag så ska jag till läkaren i vänersborg för att kolla mitt knä. hoppas att de finns nått dom kan göra eller aa .. haha  
och när vi skulle gå efter vi hade duschat så fick vi bulle o festis av sandra för de va hennes sista match med oss för hon går till stångenäs nu ist. en bra sista match av sandra iallafall!
och nu så ska jag bara ligga i min säng och chilla resten av kvällen. för jag har inget att stå upp för imorn, så jävla gött är de va ?! haha men jag kanske frågar om jag kan vara med emma o träffa hennes nya kille maby och då ska jag fråga ut han så han grinar!  nejdå men han är nog snäll och så (får vi hoppas) haha . men jag kanske skriver en liten snutt innan jag går upp till sängen sen puuusss


skadevi cup 10

aaaw

nu är jag hemma från min älskling, och jag måste bara säga att han är bästa som finns och älskar han mest! hih nu blir de att äta lite och sen packa väskan för kl 19 så är de match på vallens if och samling 18 så aa. men de ska bli gött o spela igen så nu taggar jag ! haha


aw bild på mig o malin från bullarecupen 05 eller 06 tror jag . haha malin skicka den, och jag va bara tvungen

kan inte bli bättre

nu har jag vaknat och snart så drar jag mig till min älskling som jag saknat så mycke ! skriver när jag kommit hem puss

<3

one tree hill !

love


hemma igen

sådär nu va man hemma efter en dag på nordby. och jag har skit ont i mina fötter då som vanligt efter nordby haha. men de blev allt lite shopping ändå om man säger så, jag fick de jag ville ha i alla fall . armband, ring, stövlar! men min lilla väska gick sönder idag, och jag hittade ingen snygg liten väska på nordby så jag får väl leta efter de i turkiet antar jag. men nu så ska jag äta lite gott puss


stövlar - skopunkten 399 .-

armband - hm 29.90 .-

ring/svart - hm 29.90 .-
ring/vit - hm 29.90 .-

dagens

fick bli lite cambilder då. men som vanligt inge smink och håret uppsatt i en hög toffs . cya



nordby igen..

oj nu har jag nyss vaknat och mamma säger att vi ska åka upp till nordby igen ! haha e blir nog bra, ska bara leta efter en ring och nya stövlar sen äre bra . outfit lite snabbt bara , blommigt linne, shorts och kofta till de . kan inte få in bilderna från min mobil just nu så de får bli sen när jag kommit hem då. puuusss

outfit

nu har jag gjort mig i ordning lite och åker snart till tanum till mina kusiner på kalas. och de blev en leopardmönstrad klänning med skärp på magen, kanske mina bruna högklackade skor och skinnjacka till tror jag, men de blir nog bra. cyya puss


vaaarmt!

gud va varmt de är ute nu asså de är helt sjukt. svettas ihjäl där ute... men jaja vet nu vad ?! jag köpte kameran förut !!!!! och jag får den om en vecka fatta nice eller .
vet inte om jag hinner skriva mer idag för ska äta nu, sen göra mig i ordning och sen dra till tanum på kalas . men ni får ha de bra om jag inte hinner mer puuussss

brb

in till stan o kolla på kamera !!

godmorgon

usch va rtidigt jag vakna idag då, lite ovanligt faktiskt för min del. men jag kollar lite på expert.se och funderar på att köpa en nikon D5000, jag e faktiskt rriktigt sugen på den här kameran. min mormor har den och hon säger att den är riktigt bra också. men jag får se, för nästan hela min lön i sommar går åt din den.. men kanske säger jag bara ! 
men va händer nudå? haha inte vet då jag, brukar inte vakna såhär tidigt ... 
 

ojoj

nu har de blivit lite ändringar på bloggen ! blev faktiskt rätt nöjd ändå , hoppas ni gillar de . puss

stranden med linnea !

lite peddo bilder, men de gillar ni !


mätt mättare elin!

åh fy va mycke mat jag dragit i mig just nu, usch va tjock jag känner mig haha.
yeah men idag så tog jag bussen in till stan och var med linnea, vi drog till lindex och de blev ett litet spontant köp av mig (bild kommer) och sen så gick vi till ica och köpte en hel grillad kyckling o fanta och sen satte oss på strandpromenaden och myste lite , jävlar va gott de va haha ! sen så blev de ju fint väder så då tog vi moppen hem till mig o sen åkte ner till stranden o sola och sånt, sjukt nice . och sen så var de bara att äta . de va min dag idag faktiskt, och de kommer lite bilder faktiskt:)

nu ska jag måla mina naglar för att jag inte ska bita mer på dom så jag återkommer puss!





dåligt tagna bilder, men de blev en rosa kjol . 49.50 .- på rea

regn !

kul att de regnar då, fast jag ska ju in till stan men ändå. jag tar nog 12 bussen in så är jag framme halv 1 och linnea slutar 1 så jag får väl chilla en stund i stan haha. men jag har ingen aning om vad vi ska göra idag faktiskt, men de blir säkert bra ! yes men jag har faktiskt inte så mycke mer o säga så jag skriver när jag e hemma sen istället :) ha de bra puss



ni får dagens outfit också !

aa

ojj nu var de länge sen jag blogga känns de som, men jag har faktist inte hunnit så mycke idag . för sebbe kom till mig vid 2 och då åkte vi ner till stranden, chilla bada o sånt . ochsen så åkte jag in o kollade på våran träning som jag inte fick vara med på av mamma ... och de är match på måndag mot vallen också haha får la se. yes men nu är ju ialláfall hemma !
och imorn så blir de först att städa mitt rum och sånt, sen vara med lennea ! vetinte riktisgt vart vi ska vara men de får vi se . har inte träffat henne så mycke i sommar så jag får äntligen vara med henne !

och snart så ska jag se på film , komedi tror jag de är fast vet inte va den heter . puss


dagens
stor tröja
jeans shorts
solglasögon

men ..

såklart så ska solen försvinna , fy fan nu blir jag sur :( men vad händer idag elin ? INGEN ANING ! haha kul jag har


uuut

nu har jag vaknat och nu blir de att äta frukost ute i de fina vädret för en gång skull !


beautiful


dag med caroline!

HEJ
yes nu har man kommit hem från caroline . åkte in med 12 bussen och va inne i stan tills bussen upp till nordby gick 13.45, och då va vi och kolla o shoppa lite grann och så :) haha men när iv skulle ta 17.15 bussen hem så kom den inte -.- så vi gick vänta i typ en timme till på nästa buss. fast då hann vi ju och köpa lite godis och sånt bara för de . hih sen så va de bara o sitta på bussen och sen dra hem till carro igen för att äta hamburgare . ååh fy va gott de va ! haha efter de så chilla vi och tog lite kort . de va dagen idag och de va helt perfekt att åka upp till nordby idag faktiskt . regn=nordby ! och dagens köp blev :

blommigt linne - gina tricot
randigt linne - gina tricot
tröja - gina tricot
blommigt linne - lindex
30 pack toffsar - lindex
bh/trosor - hm



nordby

nu blir de att ta bussen in till stan och sen nordby med carro ! cyya


outfit
linne
tröja
cykelbyxor



trötter

börjar bli lite trött nu så jag tror att jag stänger av datorn snart.
och imorn så tar jag 11 bussen in till stan för att vara med caaaaarro , de blir väl att åka upp till nordby och sånt. sen så blir de träning 18.30, får se hur de går för har fortfarande lite ont i halsen och så ... men jag får prova på de lite :) haha puss godnatt.



:(

nu har min älskling åkt hem :( åh ville verkligen inte att han skulle åka hem idag ... så nu blir de väl att ha tråkigt och se på tv puss.

lyssna !


mornmorn !

oj nu blev de rätt länge ändå haha. jag har lovat mig att jag inte skulle sova längre än 11 pch ni ser ju hur de blev ... men nu tror jag att jag ska göra en toast, åh va gott de ska bli har inte ätit de på hur länge som helst verkligen !

men de är väl rätt så fint väder ute nu ändå ?! haha oj då blir de antaglingen ner till stranden med min älskling , gush så bra :) puss


bild från igår

nice!

åååååh jag älskar att statistiken öker mer o mer ! förtsätt så , blir nog sängen snart så säger godnatt nu pussss

hah herregud !

ojoj shit va snyggt haha ! jag tror nog att alla bjuder lite kanske ..


*

bilder från badet , usch va kallt de va fy fan :( snart blir de mer bilder från igår ! haha



hallå eller ?

har inte kunnat uppdatera föräns nu tyvärr, men jag har faktiskt varit med sebbe hela dagen så aa:) och de blev först hemma hos sebbe och sen ner till stranden och bada o sola, sjukt nice :) och snart blir de ner att bada med filip igen haha.

men ingen träning för mig idag heller pga min hals och så... tråkigt värre men på onsdag så kör jag ! haha . och bilderna från igår kommer sen ikväll puss



cya!

nu drar jag till min älskling !

skepp åhoj !

haha ojojoj va jag har träningsverk nu asså. fy fan va jobbigt de va igår och ta sig runt den ön, vi va 9 pers på en flotte som vägde typ 2 ton ! haha inte så lyckat kanske , men vi kom 2a från slutet :D haha alltid bra de. och efter de var klart så åkte jag , julia, frida o maja och duscha hos staxäng. såklart så skulle julia bada så då fanns de inge varmvatten kvar. haha men de gick ändå, och vi hade typ bara 30 min på oss att göra oss i ordning också så vi fick skynda oss lite. men sen när vi skulle gå så kom freja in och då blev de en stund till och så blev vi lite försenade.. haha men de gjorde ingenting tror jag.  och nu vill inte veta hur hungrig jag va, jag hade bara ätit flingor på morgonen också. men jag fick minm mat snabbt så de va lugnt :D haha jag tog en cesar sallad med fläskfilé, den va sjukt god ! och efter maten så var de bara att åka hem till min goa säng .

nu blir de att göra sig i ordning lite och ssen dra till min älskling :) pusss



kvällens look för middagen

hur ska jag klara de här ?

åh gud, mår inte så bättre idag snarare sämre. så jag får inte vara med på flotten :( blää, men jag får väl vara den som tar kort och så. haha men jag vill faktiskt inte bli sjukare nu för de är inte så långt kvar till turkiet !
men jag kommer inte kunna uppdatera så mycke idag, men ni får ha de bra ! och dagens outfit kommer. pusss




långt inlägg , läääs

nu har jag inte varit hemma på hela dagen så de har inte blivit något med bloggen heller. men jag har faktiskt jobbat från 10- 15.45 och sen så va jag uppe på vallen och kollade när pappa o old boysen spelade cup haha. alla va riktigt stela om man får säga så haha, men dom vann hela cupen och nu är dom ute och firar haha xd de va ju inte så mycke o kolla på men sebbe var ju där så :) hih och sen så åkte jag in till stan o kollade på timbuktu en liten stund med josse och nåra. haha ingen musik för mig kan man ju säga, men alla jävla socialdemokrater va ju där och digga xd haha dom gjorde bort sig rejält ... och så var de typ nåra 14 åringar som stog med en vodka flaska och försökte vara coola. haha och dom kan man snacka om att göra bort sig.

men egentligen så skulle jag varit o byggt våran flotte som vi ska ha på furholmen runt imorn ! haha jävlar va vi kommer faila . jag lovar att vi inte kommer ut hamnen . hahahha, men för er som inte vet va de är så är de en tävling där man bygger en egen flotte och sen så paddlar man runt en ö som heter furholmen. haha och jag ficm reda på de idag att vi skulle vara med på de så ja blev lite paff .. haha vi har liksom inte ens börjat att bygga flotten än och den ska vara klar kl 4 imorn i hamnen !och vi ska typ vara 10 pers på flotten haha, nästan alla från godisbolaget! men vi får göra så gott vi kan, maja har varit o hämtat massa med frigolit och görs så vi får la se hur de går med de. men som sagt så kunde inte jag vara med för jag mår inte så bra idag, men imorn så är de skit samma! HAHA jag ska vara med, men jag vill helst inte hamna i vattnet om man säger så. men jaa de var nog om de, och sen kl 20.00 så ska alla från godisbolaget vara på skagerack och äta o sånt mysigt mysigt.
men nu så har jag faktiskt ätit lite gott så är ganska mätt . tror att jag sover gott ikväll iaf. vet inte om jag är inne på datan imorn så ni får ha de så bra! men tror att jag uppdaterar lite senare, men bara kanske ;) puss




sjuker

åh fy fan såklart att man ska bli sjuk nu också... kan inte svälja har så jävla ont i halsen. förkyld och lite feber, får se om jag är frisk imorn för då ska jag jobba såklart:(
men utöver de så var de mysigt idag med min älskling ! du är verkligen bäst . kanske skriver sen om jag orkar de . puss



baby

snart kommer min älskiiii !

godmorgon !

nu är jag vaken ! ohja de gillar vi, och jag somnade typ 1 förlåt älski :( haha kunde bara inte vara vaken..

men vad ska man hitta på idag ?... hm ingen aning . de är ju inte direkt sol så man kan vara ute, men jag har för mig att de skulle vara sol idag ? eller kanske inte haha. vädret stämmer aldrig på yr.no de suger. men jag tror att jag ska ta mig lite frukost nu så får vi se va jag hittar på senare cya !



haha jag gillar bilden !

åh mat!

ååååh nu ska jag äntligen äta ! har inte ätit på hela dagen, så nu blir de tacos !

checka !

gulligt värre ! haha



btw: finns mer bilder på Elin hansson @ face book!

ohja

åhej, sorry att jag inte uppdaterat idag. men jag ställde klocka på 9 så då orkade jag inte sätta på datan och sånt dära.
men pappa kunde köra in mig typ 9.40 så då va jag lite med sebbe i stan , äääääälski !och sen kl 12 så kom ju malin och ida. sjukt nice har de varit om jag får säga så . haha vi va i stan typ hela dagen, och tog kort och massa. haha vi va vid skolan , usch vill verkligen inte dit igen ! blä, men vi hade allt kul. haha jaa ni ska få se lite bilder , och jag varner er dom komme rinte vara fina ! haha alla e så himla seriösa måsta jag bara säga . haahah. men de är ju nice och så. 
men nu blir de väl att chilla tror jag. finns inte så mycket annat göra heller så aa. lägger in bilder snart. här får ni en bild i förväg bara för de ;) puss


turkey

3 veckor ..


så much in love

yes nu har jag nyss badat efter en springtur ! de va mycket lättare än förra gången jag sprang iaf och orkade mycke mera haha . men är fortfarnade lite trög och så. men fotbollen börjar på fredag igen så då kör jag igång ! haha men min kondis är inte den bästa just nu asså, orkar typ ingenting ...haha men skit i min kondis nu! inget o bry sig om elle ? haha. men nu så ska jag deeeega och städa lite grann och så för malin och ida kommer ju imorn! pusss 

PS: och  idag så är de 4/8-10 och vad kan de betydá ? hih jo jag o sebbe har varit tillsammans i 4 långa månader. de har varit dom bästa på länge. älskar dig så otroligt mycket sebbe, tror inte du kan förstå de.. du är mitt hjärta <3 loveu !


haaallå !

usch nu är jag mätt ! och nu blir de snart ut och springa efter denna dag. haha inte lika  mycke folk idag faktiskt. gött som fan, men lite stressigt ändå. yes men nu ska jag dra mig ut o springa som sagt och sen blir de nog att åka o bada tror jag. måsta svalka ner mig lite också;) och imorn så kommer maaaaalin och iiiiiida sjukt nice ! saknat er så . och nu är jag ledig tills på lördag så då kan jag ju passa på att vara med massa hoppas jag på . ses snart puss !


sängen !

oh yes nu ska jag dra mig i sängen . och imorn så ska jag gå upp 8.15 för jag börjar kl 9 och jobbar till 17 ! puss godnatt

scars




mini emma o elin till höger <3


typiskt :(

åh när jag kom hem så öppnade jag hm paketet och provade skorna .. blev så jävla sur för dom hade lagt i fel storlek :(((( nu måste jag vänta ännu längre suurt. men aja jag fick min bikini och en tubtop , inte dåligt de . men är fortfarande lite tje för skorna .

nu blir är de tv time ! puss

stranden idag igen !

sjukt nice idag, vartit på stranden hela dagen tills nu. varit så gött, och jag badade igen hohoho. men de va varmt i vattnet och jag bada i typ en timme haha. och sen så var de bara att ligga uppe och sola lite grann. men de är så de ska vara ! tror att jag har bränt mig lite på låren och i ansiktet också . haha men nu tror jag att jag ska äta något gott , för jag glömde faktiskt att äta frukost idag :( inte bra så nu är jag ganska hungrig och så...ååh juste mina skor och min bikini från hm har kommit !!!!!! kanske blir o hämta dom sen . woooho


mitt riktiga hår

woho

godmorgon allihopa !
yes nu har jag nyss ätit och snart blir de att ta moppen ner till stranden. gött väder så man får passa på medans de varar :) cya


börjar bli lite trött

tror de blir sängen snart puss


svårt

pallar inte platta mitt hår längre, ska jag köra på mitt riktiga ? funderar på de faktiskt.


håret har blivit lite solblekt också ! haha

musiktips!





gammal men go

on tha beach

stek !




omg de värsta jag har sett !

vaaarmt ? ja !

haha jävlar va gött de är ute nu, de är så här jag vill ha de ! inte massa regn som de har varit nu den sista tiden... soooool skare vara ! inget annat, fick veta att de va 40 grader i side ! fy fan va gött, jävlar va jag längtar .
yes men idag så har jag varit på stranden med emma hela dagen, sjukt nice och jag badade faktiskt ! haha kallt med ändå gött o svalka sig lite grann. och sen var de bara hem o äta o chilla och nu sitter jag häär och skriver .


mitt hår e så fint när man har badat !



steker

ligger ute o steker med emma. och jag börjar bli orolig ...

godnatt !

filmen va inge bra så jag drar och lägger mig i sängen. jag uppdaterar imorn som vanligt ! sovgott pussss/elin


24 !

movietime

åh yes nu har jag fått sova lite grann. gött var de iallafall haha men vem älskar inte att sova liksom ? jo de gör jag , de är de bästa som finns typ ! nje nu överdriver jag lite kanske . haha yes, och 21.00 så är de en film som verkar rätt så bra på tv. alex and emma heter den iaf (bild nedanför)puss


vet inte vad som hände med texten dock :s haha  


glömsk !

oj nu hade jag visst glömt. jag skulle ju visa min tröja haha . fredagsmys !!




kan man blir mer trött ?

åh guuuuud nu är jag väldigt mätt ! köttbullar med potatis de va riktigt gott idag faktiskt. haha yes och jag är ganska trött om ni ville veta de, för jag o sebbe sa att vi skulle dygna haha . jag klarade till typ 8 på morgonen och sen somnade jag :( haha och sen vakna vid halv 11 typ . så jag har faktiskt inte sovit så mye.. men de ska jag ändra på nu. tror jag iaf haha (a) nej men de blir väl att sova en stund ikväll . rätt gött ändå.  men aa, nu vet jag faktiskt inte va jag ska skriva mer om haha. men jag återkommer när de har hänt något ha de bra puss elin.


RSS 2.0