today's


för en gång skull!


Gina tricot


hm.cm

 
snart så blir de här mitt!!



nu så ska jag hjälpa mamma med maten medans jag springer emellan tven och köket... de är ju handboll! match om 3e platsen. den får man ju inte missa liksom!


tävling 29/1


söndag morgon

sitter här med soffan i knät efter att jag näsran nyss vaknade... och jag måste bara säga att min sträckning  i ljumsken inte har blivit bättre asså, värre dock. verkligen inte kul. men de ä bara bita ihop o köra ändå!

snart lir de nog att ta lite frukost, och sen kanske upp till lions o kolla på match, får se om jag orkar de haha. men jag ska försöka med de. puss


hammarö



nåra bilder från tävlingen idag, de kommer mera imorn från hela tävlingen kan jag lova!

3e plats!



som sagt då var de tävling i hammarö idag, och jag o simon tog hem en 3-e plats! jag är ganska nöjd faktiskt för att vara min första tävling med simon i junior B. de trodde jag faktiskt inte.
men de roliga var ju att hon sa att vi skulle ha presentationsdans, och de brukar ju kanske vara på runt 20 sekunder liksom. och när låten startade så körde man ju inte så seriöst, utan bara kände på de lite haha. men låten slutade ju inte... så vi ba, aha en lång presentationsdans, de måste vara något nytt typ haha! men de visade sig att de inte skulle bli någon mer dans, så de va ju lyckat. men som tur va så skärpte vi oss efter ett ta i dansen haha, men de roliga va ju att jag snubblade och grejen i början av låten, så typiskt mig, så jag blev ju lite förvånad över hur de gick då beroende på allting.
de va riktigt kul idag faktiskt, och maja var ju med så de gjorde ju hela dagen ännu bättre! skratt på vägen dit och hem haha, de är så de ska vara.
nu så är de bara jag o mamma hemma, så vi ska ta fram lite smått o gott så får vi se vad de blir för något på tv.

oj va de går!


gotta find you



hemma efter en dag i skolan och de har varit skoj, eller de roliga va ju att vi åkte skridskor på strömsvattnet med idrottinriktingen (extra idrott för de som inte vet va de är) skit kul var de haha, och vi va ju nästan vid skee... men de blev ju en bit bort då. haha de av ju ganska ovant i början men när man väl börja åka så gick de bra! bilder kommer sen efter jag har ätit och pluggat lite. hejsvejs sålänge

more more and even more insperation!

H&M My Love!!!Vintage Button Up Top, Vintage Fur Coat, Charity Shop MonocleJumper From Clubcouture, Blouse From Urban Outfitters, Nine West HeelsDiy Feather Head Dress, Topshop Mesh Batwing Cape, Undefined Necklaces, Wedges From Far East PlazaAlsaints Owain Jacket, Topshop Cherry Dress, Rayban ClubmasterRomwe Cardigan From Www.Romwe.ComH&M Jewelry, Primark Dress, Wedges


black and white


today's



tröja: lindex
jeans: cubus
halsduk: gina tricot

(plus stövlar från skopunkten)


just nu funderar jag på att göra mat, men jag vet inte om jag orkar göra de ändå. jag vet att jag är lat och så men de blir så när man inte kan träna lika mycket som man vill göra. just nu så tränar jag bara en eller två gångeri veckan plus idrott med klassen 2 timmar i veckan och med idrottsinrikttningen 1.5 timme. de är den träningen jag får i veckan. inte så mycket men när mitt knä är bra igen så börjar de med fotbollen igen! saknar de ...
men nu så ska jag inte vara så pitter och nere hela tiden och tänka på de som gör mig glad haha. töntig kanske jag är, men de är så kul -.- jag har inget o göra just nu så jag bara sitter och försöker komma på saker jag kan skriva, tex som att imorn på idrottsinriktningen så ska vi åka skridskor på strömsvattnet, haha de ska bli kul faktiskt tycker jag, får se om jag hittar mina skridskor bara, de kanske ju behövas om man ska åka skridskor liksom. ja men nu är de tomt i huvet så jag drar mig från datorn. ha de bra !

tidigt idag

nu så sitter jag här hemma eftersom att jag för en gång skull slutade tidigt haha! och nu blir de att sätta på tv och se om de finns något att titta på då. får väl se vad de blir för något . har fakiskt inte så mycket att säga till er just nu, så jag skriver när jag kommer på något, ni kommer att få dagens look senare så håll kollen! vi hörs puss !

hos min älskling!

just nu sitter jag hos världens bästa pojkvän och har de mysigt, stannar här över natten så slipper jag sakna honom så mycket. emh just nu så har jag de svårt att komma på vad jag ska skriva, men jag försöker att komma på något -.-
i skolan idag så hade vi ju bad på idrotten och vi skulle simma 40 längder, men aa ni vet ju alla att de inte blev precis 40 hehe. längtar ju inte tills nästa bad då, eller vi skulle ju leka nästa bad så d blir ju inte lika jobbigt som att bara simma hela lektionen då, fast de är inte kul de heller. blir ju bara dränkt typ hela tiden ändå så de är ingen ide haha!
men de har faktiskt inte hänt så mycket idag, eller de händer inget speciellt i skolan längre.. förutom att hela våran klass skulle ha ett enskillt samtal med en lärare som skulle fråga massa frågor om klassen och massa masigt.. fattar inte va de va till för. har ju den bästa klassen! men de kanske inte lärarna tycker då tydligen. aja skit samma.
efter skolan så åkte ja bussen hem till mig med sebbe och va hos mig en stund och nu sitter jag här och skriver. ni ska vara glada att jag ens uppdaterar, för sebbe tvingar mig att göra ett inlägg så tacka sebbe för de haha! menjag hör av mig när jag kan, så fort jag har tid med datorn ha de bra puss elin och elins älskling !



finaste som finns

sängen

just nu så ligger jag i sängen och ser på tv. inte så mycke och göra just nu heller så haha.. men idag i skolan så var de inget spciellt förutom muntliga nationella, fast de va inte min grupp så de va inge speciellt med de heller. men efter skolan så åkte jag hem till amanda och åt och sånt, sen så åkte vi o hämtade rasse innan vi åkte till munkedal. haha och jag sov typ hela vägen upp, väldigt lyckat... men träningen idag så blev de bugg och även boggie en stund. skit rolig träning som vanligt haha! jag längtar till träningarna nu för tiden typ.. älskar bara att dansa! och ska bli skit kul o tävla i helgen igen.
men jag har inte så mycke mer att säga förutom att imorn på idrotten så ska vi till badhuset, och jag längtar verkligen inte. vill inte gå o bada nu.. till sommaren går bra men inte nu liksom. men men de finns inget jag kan göra haha tyvärr. plus att jag har ont i benen sen dansen förut och börjar bli ganska trött. så vi hörs mera imorn! ha de bra sålänge godnatt


fading in the dark

precis klippt klart idas hår nu, och de blev snyggt, riktigt nöjd faktiskt! de började med att jag skulle klippa luggen på henne med slutade med uppklippning, tunnade ut de, toppade och luggen då haha... så kan de också gå.
men jag måste bara säga att solsidan som gick idag va sjukt törr, eller de va roligt typ 2 gånger liksom. ‎"3 ligg för 2000 eskados, och en fransk under täcket! Okej ett provligg för 650" haha de va dock de bästa. men men nu så ska jag göra väskan klar för imorn, lägga fram kläder och sånt. efter skolan imorn så drar jag hem till amanda och sedan åker till munkedal för att träna igen, ska blir skit kul som vanligt! och måste ju träna inför tävlingen i helgen.. ja de va väl allt jag hade och säga för idag, inget jag kommer på just nu i alla fall. nattii



victoria törnegren



måste bara säga att hennes senaste outfits har varit sjukt snygga! älskar hennes stil...


om ni vill veta så börjar jag faktiskt fatta lite av ph haha, de gick inge bra i början men nu så är jag på g här! fastde går typ inte att spara bilderna, så de är ju ganska lyckat.
snart så ska jag ta mig en dusch och senare se på one tree hill tror jag faktiskt.

!!!!!!!

asså jag fattar ingenting av photoshop CS5! de ända jag fattar är hur man gör bilderna ljusare och svartvita haha.. om någon vet hur man gör så skulle jag vara glad om jag fick hjälp me de, eller visar någon sida hur man gör eller nått. för jag fattar verkligen ingenting av de haha... så var snälla att säga till mig om ni vet (eller ens orkar haha) för jag behöver verkigen hjälp med de här! jag har


ph: by me


yours to hold

god morgon alla läsare!
är ni lika trötta som jag kanske? haha nej skulle inte tro de, men jag hann inte göra ett inlägg igår kväll. för jag kollade på handbollen och dom vann, fan va bra sverige!!! och sen så såg jag på film med mamma o pappa så jag hann faktiskt inte, för jag skulle lägga mig lite tidigare sa jag till mig själv haha. men de lyckades jag inte med så bra dock.
men vad händer idag? jag tror de blir att vara med sebbe idag hihi. jag får passa på medans jag kan... jag har träffat han varje dag sen i onsdags, och de känns skit bra. för annars så saknarjag han för mycket liksom. så den här veckan har varit sjukt bra enligt mig! finns ju ine bättre än att vara med den man älskar, de bara e så.
men först så ska jag hjälpa mamma med lite saker, så får jag se senare vad jag hittar på. ha de bra sålänge / eeeeelin
 




19:10

nu har jag precis sett klart på tävlingen i sävsjö på webbtv. skit kul och kolla på de faktiskt måste jag säga, och grattis till alla vinnare! alla dansa skit bra enligt mig. blev så himla sugen på att dansa de va de dåliga hahha.. men nästa helg så är de tävling i hammarö med simon och de ska bli skit kul!

idag så vaknade jag upp med min älsklings kille och åkte sen in till stan för att köpa present till emma. och sen så var de bara att åka hem och vara med älskling igen. mår som bäst när jag är med dig sebbe hihi. men saknar dig redan, så du vet de.. men de är bara att stå ut tills jag träffar han igen!
nu så ska jag se på resten av handbollen, sverige spelar ju för fan!! så vi hörs efter matchen igen



hm.com



funerar på att beställa de här.. kanske får tänka lite på mina pengar innan jag gör något haha. måste ju spara lite också liksom. men jag gillar de här faktiskt, eller de är en liten del av de jag vill ha från HM dock.. älskar HM just nu!


break it down



yes snart så kommer min älskling hit och stannar kvar tills imorn. sjukt bra! men nu så ska jag hjälpa mamma med maten och så haha

friday

Forever21 Lace Dress

äntligen hemma säger jag då. blev inge träning eller nånting idag faktiskt, jag har varit så himla trött hela dagen, och jag har typ inte orkat nånting heller så.. eller jo jag skrattade hela biologi lektionen dock haha! fy fan va kul de va, ni får se lite bilder sen kanske.
men idag så händer inte så mycket tror jag, vara med sebbe sen inge mera.. om jag inte har glömt något då. men jag har faktiskt inte så mycket o säga, förutom att jag blev veckans blogg på
http://maaddeerikssons.blogg.se/. tack för de! men nu så ska jag gå och städa ..

looking forward

H&M BlazerShortsH&M Blazer, Topshop Fedora, Mulberry Alexa Bag, Kurt Geiger BootiesWww.Fashion Nerdic.ComBoots From Forever 21, Spitfire Sunglasses From Flymode, Scarf From Thrifted, Quartz Fringe Necklace From Moth HouseCoal N Terry Vintage Beatles Tee From Www.Coalnterryvintage.Com

you now that i like lookbook..i actually love it


and then it's now, that counts

just nu så sitter jag och ser på handboll sverige-polen och de är en jävligt rolig match o så på faktiskt! och den som inte ser på handbolls VM, har inge liv tycker jag haha... och efter matchen är klar så tror jag att de blir att kolla på spanska läxan och sen ta mig ett varmt bad, låter inte de bra? jo de tycker jag verkkligen haha! men imorn efter skolan så kanske jag drar ner till westcoast, men får se om jag orkar de. men om jag inte ska de så ska jag hitta en present till emma och sedan vara med min älskling i think. saknar han redan... konstigt att jag älskar han så mycket hihih. men nu så ska jag dra mig till tv igen så pussss


älskade 9F

snyggt från weekday


upside down

hejsan hejsan allihopa. inte så dåligt att jag sitter vid datorn nu asså haha, med tanke på att jag är så dålig på att uppdatera. men men nu sitter jag här och lyssnar på go musik och har de bra.
men idag så hände ingenting speciellt tror jag, vi hade beep test på idrotten, och de gick inge bra alls.. jag vill inte skylla på mitt knä för att de gick så dåligt, men de aa de va mitt knä som knaka till som de brukar göra. så jag fick gå av efter 8 eller nått, skit kul jag som skulle slå över 11... men de får bli en annan gång då kanske. och nu så är de time för att äta som vanligt då, men jag återkommer mera sen puss

Wedges From Http://Asianvogue.Multiply.Com/, Mango Skirt, Topshop Sheer Top, Forever 21 Ring


the best

nu sitter jag här med datorn i knät medans min kära sebbe ligger o fiser.. mysigt värre.

men dagen idag så har de varit en vanligt dag i skolan, inte gjort mycket alls faktiskt. men vi hade typ 2 timmars håltimma och sen en onödig mentorstid på 10 minuter, blir så trött på sånt. kunde slutat halv 12, men jag va tvungen att stanna kvar och göra B delen på matteprovet, och de kan man ju gissa hur de gick? haha, dåligt som vanligt antar jag. men men jag är ju inte bra på matte så de finns inte så mycke att gör åt de. men efter skolan så tog jag bussen hem till mig med sebbe och de har varit så mysigt hela dagen! haha fast han va inte så glad när jag sa att jag hade enelska läxa dock haha, men de är något jag måste gör a så han fick hjälpa mig med de då. och nu så ska vi väl ta de lite lugnt och bara gosa. men han sover över här inatt så de blir inte ensamt i alla fall. men nu så ska jag vara med min älskling igen som jag älskar mest av allt! så i hörs imorn igen, ha de gött puss godnatt


funderar...



just nu skriver alla på face book att jag ska göra de, såhär ser de ut om jag gör de (lite dålig bild men aa)

hjälp mig kanske?




har funderat på att klippa mig såhär ett jävla tag nu, men vet inte om jag vågar? skulle de varit snyggt eller inte liksom? de blir som en lång page då, och så kanske färga lite mörkare hade jag tänkt mig.. men saken är ju de att jag inte vågar? men ska jag spara till långt eller köra på en lång page de är de svåra.. va tycker ni? kan ju behöva lite hjälp!

i like it

H&M Shirt, Michael Kors Watch, Allsaints Shorts, Mulberry Bayswater BagWww.Clubcouture.Cc Black Chiffon Shirt, Blink Worker Boots


skolan

ja hur har du varit i skolan idag ? inte något speciellt förutom att vi var på westcoast på idrotten, skit kul o vara där med klassen faktiskt måste jag säga! jag klarade 30 i bänkpress (kanske inte är så mycket, men jag är stolt över mig haha) nej men jag trodde faktiskt inte ja skulle klara de så aa.. gurra trodde inte heller att jag skulle klara de så haha! men jag va as trött efter allt de, för jag sprang ju och massa annat också, så de va ingen höjdare att ha spanska lektion efter de.. de var ganska segt dock, men sen så var de bara att åka hem med mamma, och nu är jag vid datorn som vanligt.
snart blir de väl att äta och sen plugga till matte provet imorn, får ju se om de går bra. men de va allt för mig idag, och ni kommer säkert att få hör att jag har träningsverk imorn! haha puss


today


funderar på sängen

hallå ja, nu har de allt blivit en del matte som jag har i huvet kan jag säga haha! men jag var ju tvungen att avbryta lite och kolla på solsidan haha, SLUTA STIRRA PÅ HENNE HENRIK! absolut bäst är de.. men snart så ska jag nog dra mig till sängen och försöka att sova. för imorn så är de skola och sen så drar man till rasse en stund och senare så bär de av till munkedal för att träna med simon igen, ska bli skit kul! men jag kommer nog inte att hinna blogga imorn så förvänta er ingenting, bara så ni vet de . men ha de bra så länge så hörs vi igen pusssss elin

gina tricot


70 dagar..

vill till värmen nu!!!!!!! men de är som sagt 70 dagar kvar tills jag åker till Krabi i thailand, ska bli så himla skönt o bara ligga i solen, och de bästa av allt är ju att man blir brun. är borta i 2 veckor från skolan och allting här hemma, ska bli rätt gött fast kommer ju sakna alla såklart. men men de får jag ta.

nu så ska jag se på tv så pusss


nordby



blus - 249 kr lindex
solglasögon - 79.50 kr lindex
puder - 59.50 kr HM (orkade inte ta kort)


som ni ser så blev de en stund på nordby idag, de va egentligen inte meningen att jag skulle köpa något till mig. den ända anledningen till att vi åkte va för att jag skulle hjälpa ida att hitta kläder och skit haha, och hon fick 1000 kr av mamma och de slutade med ett par byxor, leggings och 6 tröjor. så de var ju ett ganska bra köp då haha.. men jag blev kär i blusen och glasögonen så de blev mitt ändå! så himla snyggt var de... och nu så ska jag bara äta och sen plugga matte tror jag, om jag ens orkar med de -.- men kl 18 så ska jag i alla fall se på reprisen av top model, och senare solsidan haha de är ett måste! 


just nu spelas de b.o.b - don't let me fall

you know it

Floral From Goodwill, Scarf That Looks Like A Rug From F21, Dotted Tights From Target, Highwasted Shorts From Goodwill In The Little Boy SectionBrecho Da Neide Shirt, Brecho Da Neide Bag, Espaço1098 Short From Http://Espaco1098.Blogspot.Com/, Espaço1098 Bracelet From Http://Espaco1098.Blogspot.Com/Vintage Chiffon Tiered Dress From Www.Vintagemavens.Com, Jeffrey Campbell Leopard Spot Wedges From Www.Needsupply.ComChanel Pins, H&M Chunky Rings, Forever21 Black Blazer, Forever21 Zippered Shores


heartbeats


saturday



im awake now. och nu så ska jag städa mitt rum och massa annat jobbigt... sen så ska jag vara med min älskling tror jag, och sen på kvällen så blir de god mat och film för min del.
haha och vet ni? jag skickade in vinterbilder till tidningen för att se om dom skulle ta med dom i strömstadstidningen, och nu imorse så ser jag bilderna haha.. de va lite kul faktiskt och se dom. haha men de va de jag hade och säga just nu, kommer inte på så mycket mer, ELLER JUSTE JA, vi har ändrat på vårat schema så vi slutar halv 3 på fredagar istället, våran klass är ju bäst så! nej men nu måste jag städa hejdå

you are always in my mind

Visit My Blog From Http://Like A Good Old Fashion Nightmare.Blogspot.Com/


love



de här måste nog vara den bästa låten någonsin enligt mig, får rysningar varje gång jag hör den och jag bara älskar den! kan verkligen inte tröttna på den

maat

kom hem för bara en stund sen och jag är riktigt trött! så jag orka rinte sitta så mycket vid datorn, och snart så ska jag göra taacos till familjen. ska bli så himla gott asså, jag bara längtar till maten är klar så jag bara kan njuta senare! asså tacos är den bästa maten som finns bara så ni vet de haha

always you

hejhej lite sent inlägg nu men jag har inte orkat att vara så mycket vid datorn eller nånting idag faktiskt, har varit ganska trött och jag har haft en jävla mensvärk hela dagen. men men sånt är livet haha, egentligen så skulle inte jag suttit och skrivit de här nu om de inte var för sebbe, jag va tvungen. och nu så sitte rjag ju här och skriver om min dag idag, och den var som vanligt. skola, men idrotten idag var sjukt jobbig idag! jag gjorde 70 armhävningar!!! (vilade ju lite haha) 50 hjulningar, typ 50 kullebyttor, stog på händer i nästan 5 minuter, haha jakob stog lite också... och massa annat jobbigt, men de var faktiskt kul även fast de var jobbigt och jag trodde faktiskt inte att jag skulle orka så mycket som jag gjorde. så nu satsar jag på att få mer än 11 på beeptestet på torsdag! jag hade 10.6 sist gång så nu ska jag klara 11... men men sen så skulle jag ju åka bussen hem, men den missade jag ju såklart så jag var ju inte hemma fören typ 5 och de va ju skit kul och sen så var jag tvungen att åka in och handla med pappa vid 6 och de tog ju ett tag haha, inte hans grej att göra de kan man ju säga..
men nu så ska jag dra mig till sängen så höörs vi puss




turkiet 10



vill tillbaka till värmen nu!!!!!!!!!!!!!!!! jag är så himla trött på den här snön nu asså så jag håller på att omkomma... jag vill bara gå i korta shorts och linne, de är livet. men de är inte så långt kvar, faktiskt nästan 2 månader kvar tills jag åker till thailand i 2 veckor. jag längtar så sjukt mycket kan jag ju säga då, och de blir inte bättre när jag ser alla andras bilder från när dom är utomlands.. tex som kenza och tyra. blir så avis på dom just nu :( men snön kanske är borta om ett tag? för de blir ju bara varmare och varmare nu! hope so

Går de seriöst att bli snyggare?



  
jag tvekar på de...

http://nyheter24.se/modette/angelicablick
 


back to hell..

ja idag så var de första skoldagen då och nytt schema o allt masigt.. fast de ser nästan likadant ut förutom att vi har lagt in NO och slöjd typ. och vet ni vad eller ? jag har en håltimma på 1.30 min på tisdag som är helt onödig, och så slutar vi 15.40 då liksom, de känns skit roligt kan jag ju säga.. jag är inte taggad för skolan nu asså, fick reda på att jag ska göra matteprov på onsdag, skit kul att jag måste plugga på de kapitlet igen!! (de som missade provet) och sen så blir de väl massa annat som ska göras nu också, de skulle varit så typiskt våra lärare. jaja så är de..
men nu är jag hemma i alla fall och har en jävla mensvärk haha tyck synd om mig! men nu så ska jag ta mig ipren och lägga mig och se på tv och senare så åker jag in och kollar på träningen:)



dagens:
vit stickad kofta - Gina tricot
Vitt linne - Gina tricot
stort linne - Bik bok
Svarta leggings - lindex
ring - bik bok



ännu bättre...



åh va jag älskar de hääääääääär! slutar 15.40 alla dagar utom onsdag 13.40, de här gjorde verkligen min dag!

ja tack!



massor med snyggt från HM, och de skulle man inte tacka nej till..

in real life, it's great


bästa låten !

just nu så sitter jag och ladder ner lite ny musik till mobilen, de va ganska länge sen jag gjorde de sist. anledningen till att jag uppdaterar nu är för att jag har sett på två filmer med mamma idag och de blev en aktion film och bandslam tror jag den andre heter. den första filmen va skit bra men den andra va inte så mycke att ha haha.. plus att jag är ju tvungen att göra mat varje dag nu för mamma har ju skadat vaden och kan inte gå. så allt som hon gör är mitt jobb framöver..

men snart så blir de att se på tv lite kanske och sen lite senare så blir de nog en lång dusch, hårinpackning och ansiksmask, får se om jag orkar de haha! för imorn så är de skola, jag längtar verkligen inte dit om jag måste säga! och vi har helt vanligt skoldag, så suger ganska hårt, men som tur är så slutar vi 13.40.. och sen vid 19.00 imorn så åker jag in till stan o kollar på träningen och hur de är där o så. och nu så vet ni vad som händer ganska långt fram över haha så vi höres puuuusss



haha jag fick ett brev från en jag känner med den här bilden i, och de var när jag malin och ida blev intervjuade av bohuslänningen när jag va där i uddevalla haha! jag va bara tvungen att lägga upp den..

check it out


sleep tight lovers

nu har jag precis kommit ur duschen och de va en lång varm dusch.. träningen idag var skit rolig! jag har aldrig dansat med simon förr men de kändes skit bra verkligen! de blev 2 timmars träning istället för simons partner var sjuk idag så de blev både boggie och bugg, sjukt kul var de haha. men ja nu hoppas jag bara att de blir mer träningar så är jag nöjd.de blir ingen träning imorn i tanum så de blir väl att åka in till stan på onsdag och kolla på träningen med jonte, blir väl kanske lite dans ändå haha. men nu så ska jag dra mig till sängen så hörs vi imorn igen puss



simon och rasse lag-SM 10 !


årets första träning!



första träningen för iår och då blir de dans i munkedal, cya! puuuuuuuss

tidigt !!

herregud jag ställde klockan på 10!!!!!!!! och jag är sjukt trött nu kan man säga, men de gör inget för min älsklig kommer hit snart, fast de blir dock inte så länge men jag får ta den tiden jag kan. och kl 4 så ska vi hämta upp amanda och rasmus och sen drar vi till munkedal och tränar. jag har inte tränat sen i december så de kan bli lite kul haha..


gulligt ..

moviie

har precis ett på två skit bra filmer med mamma och pappa! vet dock inte vad dom heter men haha.. imorn så ska jag vara med sebbe och de blir film då också tror jag haha. och sen vid 4 så bör de av till munkedal och träna ´första gången med simon :) och är hemma vid halv 9 kanske om jag har tur haha.. men ha de bra sålänge så hörs vi innan jag ksa vara med sebbe imorn puss godnatt !

all the time

måste bara säga att jag älskar min sebbe oavsett vad som händer! du är bäst min älskling, finns ingen som dig <3



nu har jag precis gjort mat till familjen och just nu så sitter jag och väntar tills de plingar så jag kan äta haha! när jag kom hem så trodde ju jag att jag skulle få mat men nejnej jag skulle göra maten själv haha, lyckat elin .. hoppas den blev bra i alla fall. medans jag vänter så kan jag ju lika gärna kolla på när liverpool spelar! jävlar idiot domare måste jag bara säga...men påtal om fotboll så är de egentligen träning idag, men jag kommer inte in till stan så de va ju jävligt lyckat, är dock inte så glad över de men de finns inge jag kan göra just nu ändå.. men snart så ringer de i klockan haha så nu är de time för att duka !


bild från helgen i göteborg

sunday

de blev att vakna tidigt idag faktiskt... men de blev en jobbig kväll igår, vi kom nästan inte hem från tanum... asså de regnade och efter en stund så var ju snön borta på vägen och sen så var de bara ren is! och vi bara gled hela vägen typ från deras hus och till E6, inte kul alls jag satt typ och var livrädd för vi kom ju nästan inte hem! de tog nästan 2 timmar från tanum och hem när de brukar ta 40 minuter.. inte så lyckad kväll dock. och sen när jag kom hem så kunde jag verkligen inte sova pga personliga grejer. men de är bättre nu som tur är, men nu ska jag äta och sen träffa sebbe en stund puss


shake it and make it

H&M Blouse, H&M Trousers


wiiiiiiiho



nu är de bestämt att jag och simon ska dansa! och de ska bli skit kul, kanske inte blir så jätte mycke träning men jag ska åka till munkedal varje måndag och sen så kanske han kan komma till tanum nån gång ibland. jag är skit glad, för nu behöver jag inte sluta med dansen! och första tävlingen är 29/1 och den blir i BJB (bugg junior B) undrar hur de kommer att gå, men hoppas på de bästa.. och vi är redan anmälda till tävlingen i tanum också, och om vi dansar en tävling till så kan vi vara med på SM, och de skulle varit sjuuuuukt roligt verkligen!
men nu så ska jag äta och senare så bär de av till tanum på kalajs / eeeelin

musik !





Recca - You make me wanna (Radio Edit)


selda -100% pure love


Kato Feat. Ian Dawn - Are You Gonna Go My Way (PH Elektro Edit)


Brennan Heart - Van Halen Is a Rockstar


Kylian Mash feat. Akon and Glasses - Club Certified

lyssna! jag lovar att ni inte ångrar er

morning !



nu har jag precis vaknat och är faktiskt lite piggare än va jag var igår i alla fall. snart så lir de frukost, tror de blir en dusch efter de och sen vara med sebbe tror jag... men vid halv 7 så ska jag vara i tanum på kalas för min kusin som fyller 11 om jag har rätt haha. har inte träffat dom på ett tag så de ska bli kul faktiskt. de blir väl antagligen tårta där som vanligt haha mums!
men nej nu ska jag dra och göra mig i ordning puss

im just the another girl

de här dagen har varit ganska lång och tråkigt men ändå jävligt go.. de är riktigt gott att bara vara hemma o ligga i sin säng själv hela dagen. borde göra de oftare faktiskt.. kanske inte låter så kul men jag gillar de.
men nu så har jag inte så mycket mer att säga så jag går nog till sängen igen och sover i nåra timmar. sov sött alla läsare så bloggar jag mer om mitt roliga liv imorn, jag är så glad att ni fortfarande kollar på min blogg och jag trodde inte att jag skulle hålla på såhär länge heller ! puss


more insperation

Barila Scrunched Faux Leather Pants, Myne Mesh Top Silk Shirt From Lola & Emily Boutique, Denis Gagnon For Aldo Carved Heel, Glove From VintageFree People Knit Sweater, Alice + Olivia Velvet Leggings, Steve Madden Boots, Ball & ChainH&M Skirt, Vintage Shirt, Vintage Coat, Diy HeadbandLace Top, Harem Pants From Zara, Bag From Vintage, Shoes From Aldo


hege ?! pannkaka


inside and out

vet inte vad jag ska skriva just nu.. men jag är riktigt trött idag orkar knappt ställa mig upp haha. vaknade för ett tag sen och måste bara säga att de va så himla gött att sova sova sova ut! för de har inte blivit så mycket med att sova på lovet, har vänt på dygnet helt, inte bra de.. får väl försöka att lägga mig lite tidigare och så snart. men de kommer nog inte gå de heller haha men jag kan ju ändå försöka .
ja de va allt för mig just nu, får se vad som händer idag, orkar ingenting känns de som, så jag tror de blir en deg dag.


:*



nu blev jag allt lite trött så jag tror att jag drar mig mot sängen, eller nä jag orkar inte de heller... jag vet inte av de är, jag är inte trött utan jag är bara less på allt känns de som .. aja de är väl bara något jag fått för mig. eller de är ju jobbigt med att jag slutar dansa om jag inte hittar någon partner och sånt annat skit. men jag ska inte klaga mera för de orkar jag inte med heller haha.. ha de bra, de va allt för mig en torsdagskväll -.- godnatt

home alone again

nu sitter elin och ilona i bussen påväg hem till göteborg, och de har varit jätte kul att ha dom här igen måste jag säga och de kommer ta lite tid att träffa dom igen dock men de får man bara leva med. men idag så vaknade vi runt 11.30 och gjorde oss klara för nordby och de böev shopping för alla tre, riktigt nice faktiskt. vi var där uppe typ i 3 timmar haha men de är så de ska vara! fattar inte hur tiden kan gå så fort när man är på nordby, de är alltid så för mig i alla fall... kan bero på att jag älskar att shoppa men haha. jag hittade saker jag ville ha så jag är nöjd med de!
ja och snart så ska jag se på film med mamma o pappa, får se vad de blir för film och så men ni får bilder på de nya och så hörs vi sen igen / eliiiin

ring: Bik Bok 49.50 kr 
linne: Bik Bok 129 kr
svart blus: gina tricot 125 kr
tröja: HM 199 kr
armband: HM 29.50 kr



breathless


fint väder...

hm idag så hade vi ju bestämt att de skulle bli massa foton ute och åka upp till nordby men inget av de som var bestämt blev av haha. men asså de har snöat hela dagen och de är helt stopp upp till nordby så de var ju inte så lyckat, så dagen idag har varit att stanna inne och spelat wii haha inte de roligaste man kan göra men de duger allt för oss! men vi åkte in till stan och hyrde film o köpte godis och sånt, filmen va ett skämt haha man bara skrattade åt den... inte så lyckad dock, tror den hette wrong turn 2. vill se ettan bara för skoj skull och se om den va bättre ... men nu har vi tjockat oss som bara den och nu räcker de för min del! så vi säger godnatt, eller aa jag tror inte att vi kommer sova just nu men de blir inge mer för mig på bloggen i alla fall. så puss godnatt ha de bra och vi hörs mer imorn!


bild från sommar 10

godnatt


frågaa

alice alfredsson om nyår!!:

var har du köpt "blusen" ? :)

S: överby, cubus på rea :)




elin o ilona här och bilder har de tagits och snart så blir de att se på film o mysa! imorn så blir de att gå ut och fota lite tror jag och sen åker upp till nordby o kolla var de finns där uppe. ska bli kul faktiskt :) puss


overdrive



nu är allt klart här hemma och snart så kommer pappa och hämtar mig, elin o ilona kommer inte föräns halv 4 så jag får väl vara på mammas jobb och inte göra nånting där haha. men de få jag leva med. ni kommer säkert att få bilder under dom här dagarna som vanligt haha. men nu så har jag inte så mycket mer att säga så ha de bra puss!

moving forward

sverige lyckades inte så bra igår 3-3 sen straffar och missa alla 3... hm va kan man säga ? dom sög ju! jaja match om 3-e platsen blir de i alla fall, men jag hoppades på final dock. men jaja nog om de för nu så ska jag ta mig en dusch så jag vaknar upp lite haha, jag vaknade precis och de va riktigt gott att få sova ut lite! fast trodde inte att de skulle bli till typ kvart över 12 men men haha. jag ska åka in till stan vid 3 och hämta elin o ilona så de är inte så mycke tid att städa och greja, men jag får väl skynda på lite.. eller inte haha de orkar jag inte. men nu så ska jag ta mig lite frukost först jag duschar senare .. puss

Lace Dress From Vintage, H&M HatVintage Hat, H&M Top, Balenciaga Bag


!!!!!!!!

jaaaaaa 3-2 !!!!

elins älskade lillasyster gästbloggar



heejheej nu sitter jag och ser på semifinalen mellan sverige - ryssland (hockey för de som inte vet) med min underbara syster elin, mamma och pappa har laggts sig så vi sitter i vardagsrummet. det står 2-2  och det e en period kvar men dem har fortfarande chansen att vinna såklart men det återstår att se.elin börjar faktiskt bli väldigt trött fast orkar ändå smsa med sebbe såklart;) 

idag har jag inte gjort så mycket bara tränat lite och sett på tv men imorgon kommer Elin och ilona hit. dem e elins kompisar från Göteborg. och de ska bli kul och träffa dom också för jag har inte träffat dom på länge nu och dom åker hem på torsdag så jag får lite tid med dom o elin såklart! fast inte om dom åker upp till nordby eller låser in sig på elins rum haha.. inte så kul för mig men de får jag leva med. samma sak gör hon när sebbe är här och de är inte så kul de heller. men nu kan jag inte skriva mer för jag ska se klart på matchen med elin och sen lägger jag mig i sängen och de blir en övernanttning med elin inatt. godnatt allihopa /ida
 

snyggt!



tänke börja kolla på lite grejer till thailand så de inte kommer i sista sekunden liksom . och jag hittade 3 snygga bikinis, 2 klänningar, en lång kavaj och sen tröja från HM. de va de jag fastna för idag i alla fall haha ! kommer säkert bli mera, ju mer jag kollar ..


swedish girls


VILL HA SOMMAR



hejsan. dåligt med uppdatering jag vet, men igår så var jag på nordby en stund och sen så var jag med familjen hela dagen och sen så såg jag på arn så de va inte så mycket tid för datorn om man säger så då... och idag så kom sebbe vid halv 12 och åkte hem runt 4 så de har inte blivit så mycke data idag heller. men nu så, äntligen haha! nejdå men jag kände att jag va tvungen att uppdatera idag för de kommer inte bli så mycke när elin o ilona kommer hit imorn vid 4 tiden. så jag passar på nu medans jag kan haha. men dom stannar tills torsdag så de ska bli kul, får se va jag gör i helgen med tänkte fråga linnea o maja om vi kunde ha de lite mysigt ... och vara med sebbe såklart. men de tråkigaste är ju att lovet snart e slut, känns som att ajg inte har gjort nånting fast ändå känns de som att jag inte har tid att vara med någon .. konstigt, jag vet. men men jag kan inte alltid få som jag vill, skulle varit nice med några veckor till i alla fall så jag hinner med de jag vill haha. men man kan inte få allt jag vill ha som sagt.. nu så drar jag mig till soffan o myser lite med min familj poss poss

as you go away

hallå hallå, jag va tvungen att ta bort de förra inlägget för att de blev något fel med de och gick inte göra något.. aa de är komplicerat -.- men men jag har i alla fall varit på nordby idag för dom som inte vet, skulle köpa täcke till mig så de blev bara en kort stund. men jag sparade pengar i alla fall haha ! och sen så har jag inte gjort så mycket idag förutom att jag har städat mitt rum och sånt där tråkigt.
men de blir inte att vara med sebbe idag tror jag,  ingen kan köra mig till han så de va ju skit kul.. har inte träffat han på e vecka tror jag, och de känns .. har varit mycket nu känns de som.
men på tisdag så kommer eliiin och iiiilona, äntligen säger jag bara ! saknar er så sjukt mycke nu.. så de ska bli riktigt kul! men nu så ska jag göra blåbärspaj så får vi se hur de blir med de haha! pusspuss (fortfarande inga bilder på den här datan haha)

trötter

nu så drar jag mig till min goa säng och glömmer allt som har hänt ! godnatt

mitt 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja de gjorde jag väl
2. Höll du några av dina nyårslöften? nej, skulle ju inte äta godis men de gick inte..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5. Vilka länder besökte du? turkiet,norge haha
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? vääääääärme
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 4/4-10
8. Vad var din största framgång 2010? ingen aning haha!
9. Största misstaget? ingen aning :o
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? inte sjuk så mycket.. men mitt knä
11. Bästa köpet? min kamera!
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder såklart!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? sebbe och mina underbara vänner 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? we not speak americano, club can't handle me!15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? var ganska mycket gladare än va jag varit!16. Vad önskar du att du gjort mer? träffat mer kompisar..
17. Vad önskar du att du gjort mindre? skjutit upp saker
18. Hur tillbringade du julen? var med familjen
19. Blev du kär i år? jaaaa
20. Favoritprogram på TV? 2 1/2 men!
21. Bästa boken du läste i år? hm har inte läst nån bok iår :(
22. Största musikaliska upptäckten? ingen aning
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? mobil
25. Något du önskade dig men inte fick? fick allt jag ville ha :)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? hade vuxenkalas :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja klart de finns
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? vet inte, chill
29. Vad fick dig att må bra? vänner, sebbe, sommaren, musiken
30. Vilken kändis var du mest sugen på? channing tatum!!
31. Vem saknade du? de som jag inte träffade s¨mycke..
32. De bästa nya människorna du träffade? sebbe, hanna, malin, alla från bff!
33. Årets sötaste? finns många
34. Årets hetaste? jadu
35. Årets kärlek? min sebbe
36. Årets besvikelse? finns några
37. Årets bästa? bästis linnea o maja !
38. Årets snällaste? familjen


RSS 2.0