godnatt för min del

nu så ska jag nana, och imorn så blir de upp tidigt och då ska jag faktiskt städa hela huset. bye


glad chey

lookbook

Lace Top From Http://Www.Wholesale Dress.Net/Union 207, Tan Bow, Levi's High Waisted Vintage Levis From Thrifted , Aldo Clog Platform Sandals

New Look Blouse, Zara Lace Vest, Berschka Ripped Highwaist Shorts, Boho Bag


slapp dag!

vaknade faktiskt rätt tidigt idag, kl 9 typ.. ovanligt för mig. brukar vakna vid 12 liksom. vet inte alls vad jag ska göra idag om jag ska vara ärlig, har lust att bara ligga inne och kolla på film typ, de skulle ju inte varit helt fel eller så. men sen så tror jag ändå att jag ska vara med sebbe haha.. ja va mer har jag att skriva om ? juste jag, matchen igår.. gick inge bra alls faktiskt. men men så är de. de va allt från mig sålänge, puss


varför inte ? inget att göra ändå



 

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


mot uddevalla!



taggad till tusen... eller?

photos


ready for some action

ser ut att bli ganska fint väder idag ändå, tror jag drar mig ut om ett tag faktiskt.
16.45 så är de samling på vallen, och sen avgång till uddevalla för att spela sista seriematchen mot rössö, vi ska allt vinna den matchen asså. btw, så spelade jag ju match med damerna i söndags och de slutade med 3-0 till oss, sjukt gött! ja men matchen i uddevalla börjar kl 19, så jag är väl hemma vid halv 10 nån gång där. vet inte riktigt dock haha.. ja men de va allt från mig sålänge, ha de fint!



-

tröja - stadium / jeansshorts (avklippta jeans)- carlings / converse - revolt 22



all my people


right here, right now


overhead

snart samling på vallen, óch sen match mot lysekil damlag kl 17!



ååååååh va fina, min strut


sommarlov!

åh va de är skönt med sommarlov! blev en sväng till nordby med mamma o pappa idag, köpte tröja, linne, klänning... ja och sen när jag kom hem så var de bara att chilla lite ute, få lite mer färg på mig tänkte jag.

och de va någon som undrade om mina betyg.

Engelska - MVG
svenska - VG
Fysik - MVG
Biologi - VG
Kemi - G
musik - VG
slöjd - VG
matte - G
idrott - MVG
Historia - VG
Samhäll - VG
Geografi - VG
Religion - VG
hemkunskap - MVG
Teknik - MVG
Språk - VG
bild - VG

niornas bal


game

nu så har jag precis städat hela huset, och de tog sin tid ja. men vad ska jag annars göra liksom ? men senare så blir i alla fall att åka in till stan och kolla på när old boys spelar träningsmatch haha. pappa ska ju vara med så de är ett måste att kolla då! påtal om fotboll så har jag match på båda söndag och måndag så de är väl dom sista tror jag. så de ska bli kul.

men nu så ska jag kolla genom alla bilder från balen i måndags, så de kommer nog mer bilder senare! puss



new in

skor - revolt 22, shorts - lindex



niornas bal


-



look

snart så åker jag in till min kusin och fixar hår/smink, allting. får se hur resultatet blir idag, de komme rnog bli en del kort från balen tror jag, så de ska ni såklart få se. balen börjar kl 18 utanför skagerack! sen så blir de väl middag och musik o massa sånt. eftr de är klart så åker jag emma, emma och linnea hem till mig, byter om och grejer haha. sen så drar vi ner till capri där alla 9-or ska vara hela kvällen. kommer bli sjukt värd kväll. ha de så bra! puuss


prom day


heartbeat

musiken är på och ska snart platta mitt hår tänkte jag. inte gjort de på ett tag haha... men senare så kommer sebbe hit, så åker vi o familjen till mormor o morfar i skee. de blir väl några timmar där tror jag allt, mat o tårta o gott. så är väl hemma vid 23 ikväll kanske o då sover sebbe hos mig .


last forever - iyas


look into your eyes


Q

Amanda om avslutning:
Kan du visa hur man gör den håruppsättningen på bilden? Den va väldigt fin :)

A: http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/2011/06/02/video-slarvig-romantik/#comments , här kan du se den :) lätt också.




hanna om insperation:
Är du oskuld ? Är lite nyfiken på ditt liv :) har du och din kille sex?

A: sånna frågor svarar jag inte på bara så ni vet de.


trööööött

nyss kommit ur duschen efter en jobbig träning haha.. jag kommer ha ganska ont i benen imorn tror jag allt! men de skiter jag i för imorn så taggar jag vandring. och då kommer jag inte kunna blogga förens på fredag typ. inte så kul men ändå, ni får stå ut. som sagt så ska vi vandra, paddla och tälta. men de ser ut som att jag ska spela match i herrestad, så dom får hämta mig i munkedal och så åker jag väl o spelar matchen och sen åker tillbaka haha.. får se hur de blir med de, men jag vill vara med på båda liksom. men nu så ska jag packa alla grejer till imorn så de är klart och så. ha de så bra puss!


kort dag

inatt så sov jag hos sebbe, satte klockan på halv 8 som vanligt och åkte till skolan.. lite onödigt kan man säga. för de ända vi gjorde va att sätta fram instrument till 9ornas konsert. haha och de gick ju lycket måste jag säga.. vi gjorde bort oss lite bara. men efter de va klart så slutade vi, och de va vid 11. så jag åkte hem och nu sitter jag i soffan och fryser.. snart så blir de att vara med sebbe en stund, och senare så är de fotbollsträning för min del. när jag kommer hem sen ikväll så ska jag ta mig en dusch och sen packa inför vandringen imorn! och vi ska vandra i munkedal faktiskt haha.. paddla kanot, sova i tält och massor annat! ska bli kul fast ändå inte haha! jag får la se hur de blir med de hela.


insperation

Alexander Wang Boots, Givenchy Bag, Celine Sunnies

avslutning

vet redan hur jag ska ha håret(som på bilden nedanför) men vet inte vad jag ska på mig.. jag har 3 st som jag väljer mellan!

(svart långklänning)

(svart jumpsuit)

(den vit och svart randiga)


anything for you


look up, and see

nu börjar faktiskt solen titta fram lite, efter regn kommer solsken som sagt haha! snart blir de att äta lite mat tror jag att de blir, vad som händer senare idag vet jag inte riktigt faktiskt. tror att jag ska vara med sebbe ikväll, de är väl de ända jag vet just nu typ. jag harinte så mycket att uppdatera er med, så de blir bara ett kort inlägg just nu. vi hörs när vi hörs!


fixat lite..

nu har de blivit lite små ändringar här och där. hoppas de blir lite bättre i alla fall!





lycklig

Tumblr_lmc4f4df9k1qgn2qxo1_500_largeChill-32_largeTumblr_lmc4guw6em1qgn2qxo1_500_largeTumblr_ljm2e8xcwo1qcnc2po1_500_large

be your best

lite färg har jag allt fått..


like no other

min helg har varit bäst. och de har jag spenderat med min älskling.. puss på honom!



new dress - hm

bal för studenterna del 2


today



(Jason derulo - don't wanna go home)

wonderful

dagen idag har jag spenderat med mamma och pappa, varit ute nästan hela dagen kan man säga. åkte in till stan vid fyra med mamma för att handla lite grejer till imorn o sånt.. men den här dagen har varit så himla god, fint väder har de varit hela tiden, och de bästa med allt var att äta grillat till middag! så himla gott!



maxi dresses


bal för studenterna


min fina kusin

RSS 2.0