älskar livet!

åh nu har jag varit ute i nästan 2 timmar och bara varit i solen. fy va de är varmt ute säger jag bara! vid 16, så ska jag träna med sebbe och sen drar vi hem till honom, duschar och gör oss i ordning lite. och sen kl 19 så ska Filip spela match på vallen och då måste vi ju titta på den. efter matchen är klar så vet jag inte riktigt vad som händer, vet bara att jag ska upp och jobba imorn, fast börjar kl 11 så de är ju gött, fast ändå inte, för då slutar jag runt 7.. skit kul på en fredag liksom när man bara vill hem.. jaja så kan de gå. tror jag ska ta mig lite mat nu, så hörs vi puss!


ut i solen!

får passa på medans den skiner...


snabb update

är hos sebbe just nu, och vi håller på¨att fixa i ordning lite mat till oss. mums mums!! ha en bra kväll så hörs vi imorn igen puss.

-

Följ min blogg med Bloglovin

Q

Anonym om the city with my love:
HÅÅÅÅFÖRLÄÄÄÄÄNGIIIIIIIIIIIING!

S: så har jag inte de då? pppPpp



Anonym om bröllop:
Kan inte du göra en video på när du gör den frisyren? :)

S: kanske de kanske ;)




Och som på de påståendet som jag fick överst, så har jag inte löshår. har aldrig haft och kommer aldrig att ha, mitt hår är äkta, så är de bara..

the city with my love


together one by one


bröllop



frisyr till min förbrors bröllop tro? de tror jag på! tog typ 10 sekunder att göra, konstigt nog. och de behövdes bara 3 små spännen.. va är de här för frisyr egentligen?.. hur enkel som helst ju!

sunny day!

åh äntligen skiner solen, de va ett tag sen nu... så har faktiskt fått mig lite färg idag. så himla gött och vara ledig idag, fast imorn så jobbar jag igen då. jaja, dag har de inte hänt så mycket, mest varit ute. tog en sväng till stan och köpte mig en ögonbrynspenna! kan vara bra att ha faktiskt. de är väl de jag gjort idag tror jag, fått i mig lite mat och sånt, tog mig precis en dusch så ja..

men visste ni att jag ska göra en lite förändring snart!!!?? så håll koll på vad.. fast jag säger ingenting alls! haha dum jag är. men så är de. bye bye



Q

Anonym om ohyes:
Hur mycket äter du under en dag ungefär? Svara som inlägg tack :-)


S: jag äter ingen frukost, äter lunch och sen middag. de är väl de jag äter, och sen ibland kan de bli en frukt om jag är sugen ;)

kalas

som sagt så har de varit kalas hemma hos mig för mina syskon som fyllde 13 år. massa mat och tårta, dom gick väl hem för ett tag sen, så jag satte på step up 3D.. ganska så bra film faktiskt. inget fel med den, men snart så tror jag att jag ska ta mig en lång dusch och sen lägga mig i sängen utan min sebbe. vilket jag inte gillar..
men imorn så börjar jag jobbet kl 9 och slutar 17. så vi hörs när vi hörs. pusspuss



When you love someone, thinking about them is like breathing. You do it without knowing, and you do it all the time


nytt nytt



Ny header - tryck på f5 om den inte har kommit upp.



beyond all this


oops

herregud va dålig jag är nu för tiden... ena dagen sitter jag inte vid datorn alls, och andra dagen jobbar jag. och nä jag är med sebbe så vill jag inte sitta vid datorn och skriva liksom. just nu så får jag blogga lite när jag har lust... men jag ska uppdatera så mycket som de går, om ni vill de ?

jag är helt slut just nu, för jag har jobbat hela veckan, förutom i tisdags för då var jag i Göteborg med sebbe. vi tog tåget från skee vid halv 7, så vi var framme vid 10 på centralen. sen tog vi en fika och efter de så hämtade pappa oss, och sen så kollade vi på mina syskon som spelade gothia. min bror vann med 3-1 och min syster förlorade med 4-0 tror jag de blev. lite kul att åka och kolla på dom, men efter matcherna var klara så hade vi ju hela dagen i Göteborg kvar liksom. så vi gick runt i femman lite, och de ända jag köpe var en mascara haha. och sebbe köpte några tröjor och sånt.
fast vi ska åka upp till nordby senare, och kolla på presenter till ida och filip ( mina syskon ) som fyllde 13 år igår då. så vi ska försöka att hitta något som passar dom. sen vet jag inte vad som händer faktiskt, får se vad kvällen har att erbjuda! de va allt för mig sålänge.




syskonen

myspys

sitter och väntar på sebbe efter en dag på jobbet. började kl 10 imorse och slutade vid 18. har vartit ensam hemma hela veckan, ellerjag har varit med sebbe då. våger inte sova ensam... blir ett kort inlägg just nu, för snart så ska vi göra mat och sånt. jka de va väl de jag hade och skriva just nu så, puss sålänge.

bara grymt!


min ängel -

är så himla glad att jag har just den mest underbara person som finns. de kan ju inte bli så mycket bättre än va de är, blir alltid glad av att vara i din närhet, i dina armar. de är där jag vill vara... och aldrig lämna dig igen.
tänk att tiden kan gå så fort när man är kär, de har redan gått mer än 15 månader som vi varit tillsammans. och de känns som de bara har börjat, som jag vet nu. så är du allt och lite till! att bara veta att jag har dig, gör mig varm kroppen. tänk att de är vi två.. jag kan fortfarande inte fatta de på något sätt. de är bara jag och du.
sebbe och elin.
jag älskar dig och vill att du ska veta att du är allt för mig, den absolut bästa personen som finns. och att jag har dig... finaste som finns är du. pussss min sebbe rask.


åh lite mer än ett år sedan...

08:37

nu drar jag mig till jobbet!


Q

ida kullgren om mot uddevalla!:
haha uddevalla.. där bor jag, vart bor du? :D

S: jag bor i strömstad som sagt!





min dag har sett ut såhär: satte klockan på 9.30, åkte till jobbet, hade lunch vid 13, och sen tillbaka till jobbet. slutade vi 18, och då tog jag moppen direkt till sebbe, och så åkte vi in till stan, chillade lite, och åt på strömstierna pizzeria. mätta och goa åkte vi hem till sebbe, släppte av han hos sig och ja åkte hem och såg på lotta på liseberg haha. de är väl de som har hänt idag tror jag faktiskt. imorn så börjar jag jobbet kl 09.00 och slutar 17.00, så de är väl rätt okej tycker jag.



bara ler!


by my self tonight

snart så ska jag faktiskt lägga mig i sängen men först så ska ni få höra lite kort om min kväll/dag, jag vaknade upp med min sebbe imorse. och han åkte hem runt 2, så då hade jag hela dagen för mig själv typ.. inte så kul men, och inte har jag gjort så mycket heller liksom. suttit ute en stund, sett på tv, och sen innan träningen så kollade jag på USA-Brasilien, rolig match för en gång skull haha.. och sen efter den va slut så var de bara att åka in till vallen för fotbollsträning, alltid nice. inte så mycket att säga om träningen, men den va väl lite som vanligt tror jag väl. efter träningen var slut så åkte jag hem som sagt och tog mig ett varmt och långt BAD!
de är väl de som har hänt de senaste tror jag... nu så drar jag mig till sängen, för jag ska upp och jobba imorn. ha de gött sålänge puss godnatt!



sunny day


right now



nu drar jag in till stan, och sen till min sebbe. pusss

-

Fringy Top, Gladiators, Ray Ban Black

scream like you never have


update



baddräkt- HM / höga jeansshorts - Bik Bok / linne - gina tricot / Blusher - HM



love love love love love love love love




de va inte igår eller så

som ni märkt så har jag tagit en lite paus för tillfället.. har verkligen inte haft lust att skriva nånting. men nu så ska jag försöka komma tillbaka igen. kanske inte blir så jätte bra, men jag försöker i alla fall.

idag så började jag jobbet kl 10, och slutade kl 18. trött i benen är jag efter att ha gått fram och tillbaka hela dagen haha.. typ de ända man gör liksom. men nu så ska jag bara ta de lugnt hela kvällen, bara se på tv och lata mig!!!  ja, men imorn så är jag ledig, och då ska jag vara med linnea och får se vad vi hittar på!



min goding

RSS 2.0