where you wanna go

just nu så håller jag på att packa klart lite grann, för snart så blir de att gå ut och möta sebbe en sista gång innan jag åker, de är ju imorn jag åker!!! glöm inte de, så de blir ingen blogg på mer än 2 veckor, kommer hem den 15e april så håll koll på de!
gårdagen så kom jag hem med en 2a plats i hallstahammar, riktigt gött måste jag säga. haha fast de va ju inte så roligt att åka bil i 10 timmar dit o hem, de va lite jobbigt dock. men men.. och efter jag kommit hem så var de bara att lägga sig i sängen och sova. och nu håller jag på att packar lite lätt, efter jag träffar sebbe så blir de in till stan och fixa lite smågrejer som jag saknar i resväskan då. sen så vet jag inte vad som händer för min del, de blir väl att göra allting klart för imorn. cya!


mobilbild..


skönt väder!

gud va jag e glad att de är fredag idag! ingen mer skola på lite mer än 2 veckor, hur skönt är inte de????? jo jävligt skönt säger jag bara!
idag så har de varit chill i skolan, eller jag skulle ju göra NP Kemi labborationen och den va samma tid som jag skulle ha spanska provet, och om inte jag gjorde labborationen den tiden så skulle jag få ig, för jag hinner inte annars. så jag fick göra de skit snabbt, eller de gick väl ganska bra ändå tror jag. men jag hade bara en halvtimma på mig på spanska provet då. och de va ju lite jobbigt för jag stressa mig igenom de lite också, men jag skrev i allt och de kändes bra! och efter skolan var slut så åkte jag till euro cash för att köpa lite grejer till imorn och lite till resan. hårspray, hårinpackning och sånt där blev de,träffade till och med sebbe där.. men sen så var de bara att åka hem, och nu grejar jag lite med kläderna som ska ner i resväskan. för jag har inte tid att packa imorn, för då är de tävling i Hallstahammar.. ja de är långt bort, men vi måste åka dit om jag o simon ska vara med på SM i juni. och de vill vi ju liksom. ja så jag får väl packa väskan till dansen snart också får de väl bli då. och sen ikväll så ska jag vara med familjen för pappa fyller år idag, mormor och morfar tror jag också kommer hit en stund. sen vet jag inte vad som händer faktiskt, får se. ja de va allt för mig just nu, vi hörs när vi hörs puss!
 


drar mig till skolan!

just nu så håller jag på att göra mig klar för skolan, packa gympakläder och sånt där. jag åker runt kvart över så de är chill, jag åker faktiskt inte bussen idag utan jag tar moppen till skolan idag faktiskt. jag tycker att de är tid för de nu! haha även fast de är lite kallt just nu men jaja de är bara på med kläder då. i skolan så väntar de först svenska, idrott, fysik och till sist spanska prov! önska mig lycka till.. pusshej!


nice musik!


dirty love - lyck

Where You Wanna Go - mischa daniels

lookin - million stylez

in the air - chipmunk ft keri hilson

party all night - sean kingston

in jamaica - elephant man

tjenare mannen!



har precis kollat lite på spanskan och svenskan faktiskt, och ikväll så blir de faktiskt att åka till sebbe och sova över där! men först så ska jag faktiskt se på halv 8 hos mig, ett måste som sagt.
men imorn så är de ju skola och de är ju som vanligt, jag har först matte, SO, engelska, svenska och till sista så har jag indrottsinriktning. ganska så chill ändå tycker jag. efter jag kommer hem imorn så tar jag upp spanska böckerna med en gång o pluggar till provet på fredag. ska bli gött o slippa skolan nu när jag ska bort! fast de är kompisarna och sebbe jag inte vill lämna dock.. så jag vill bort fast ändå inte kan man säga.
men nu så börjar halv 8 hos mig, så vi hörs när vi hörs pusspuss!


de blåser? elle

jag har hur mycket de blåser när jag sitter vid mitt fönster haha, de är ju lite komiskt. men de har båsigt väldigt mycke idag måste jag säga...
men dagen idag började med att vakna upp med sebbe, jag gav han till och med frukost när han vaknade, så snäll jag är. sen efter ett tag så tog vi faktiskt moppen in till stan, haha men de tog lite tid för den ville inte starta med en gång.. ja men till slut så kom vi iväg till stan och va där en stund, åt faktiskt pizza också haha. yes sen så var de bara att åka hem till mig igen, och va hos mig ett tag igen och sen så körde vi till han och nu är han hemma, och när jag skulle köra hem så skulle de ju såklart blåsa extra mycket, så jag drogs med vinden hela tiden typ haha men de gick bra ändå. och nu sitter jag på mitt rum och skriver av mig lite och lyssar på underbart go musik! ja så har min dag sett ut, men den är inte slut änså får se vad som händer senare idag. de kanske blir att kolla lite i spanska böckerna eller något annat tråkigt, men som sagt jag får se vad som händer.


bästa låten på länge



best love song - t-pain ft chris brown


sleepy

hejsan hoppsan!
har precis sett klart på top model och hon som vann va 1.88 m LÅÅÅÅÅÅNG herregud de va verkligen inte dåligt de haha, och här kommer jag nästan 1.66 m, kortis säger jag bara! nejdå jag kallar mig inte kort och inte lång men typ normal. ja snart så drar jag mig till sängen och kollar på jersey shore som vanligt, och imorn när jag står upp så är de skola igen, och jag går lång dag så jag kommer hem sent pkus att jag ska ha utvecklingssamtal efter jag slutat. sen så blir de väl kanske att åka upp till lions och kolla på sista matchen med J18, ingen mer lions.. lite tråkigt faktiskt :( ja men efter de så ska jag sova över med sebbe, vet inte vart de blir än men dagen efter så är vi lediga så de ska bli riktigt gött att sova ut för en gång skull!
men nu säger jag godnatt för idag, pusspuss


låång??

happy girl



sitter på mitt rum och ser på top model finalen, har inget annat att göra så varför inte haha.
dagen idag har varit chill som vanligt, de börjar med att se på film på engelskan, sen hemkunskap och då bakade vi massor med kakor! haha jag mådde ganska illa efter de dock.. sen så var de fysik, SO och sen så såg vi på film igen, ganska go dag ändå! slutade 15.40 och när jag kom hem så började jag gör alite på svenska hemprovet som ska vara klart på fredag, så de är gött o börja lite med de nu så de inte blir sista dagen liksom. ja sen så var de att äta mat, sen så har jag faktiskt börjat att lägga fram lite kläder som ska med till thailand, och de va väl en del haha. nejdå men ska kolla igenom de ordentligt i helgen, se vad som behövs och så. och nu som sagt så sitter jag o kollar på tv, inte mycket alls o göra liksom. ja men de va allt för mig sålänge! puss

all in!



lite har ni redan sett, men nu får ni se de lite bättre!

linne - gina tricot 149 .-
läppstift - lindex 105.-
stoooor ströja - lindex 50 .- REA
brun "skinn"jacka - lindex 249 .- REA ( ser inte alls ut som på bilden )

my heart beats, but only for you




lyssna!


some new



rött läppstift - lindex 105 .-
linne - gina tricot 149 .-
fick med en tröja och en ny jacka också, och de behövdes verkligen! nu så ska jag chilla lite och sen ikväll så blir de sista avsnittet av solsidan.. tråkigt tycker jag då. men men man kan inte få allt man vill ha i den här världen haha.
idag så är de faktiskt en vecka kva tills jag åker till thailnad!!!!! åh herregud jag kan fortfarande inte fatta att jag snart åker bort, båda bra o dåligt.

away!


drar mig till nordby!


hamburgsund 19/3


tävling

hemma från tävlingen i hamburgsund, och de blev en ganska lyckad dag ändå. kom på 3e plats och jag o simon har inte tränat på en månad haha. så de va skit kul! och nästa helg så är de tävling i halstahammar så får vi se hur de går med de, hoppas de går bra där också. och sen så blir jag borta ett tag igen så då blir de ingen träning då heller haha.. jaja vi får köra utan träning typ. ja men nog om de för snart så drar jag mig in i duschen en stund, vet inte riktigt vad som händer ikväll, men om jag inte ska någonstans så blir de att vara hemma med familjen!


if it makes you happy



you'r my sunshine, my heart, my life, my everything

!!

jag hade precis skrivit en lååååååååååååååååååååångt inlägg, och så laggar datorn!!!!!!!!!! åh jag blir så sur så jag orkar inte skriva mera.

20:09

jag har precis sett klart på halv 8 hos mig och snart så blir de att packa väskan till imorn tror jag att de blir. och sen så åker jag till sebbe och sover över där som sagt. undra vad han kommer tycka om min present.. och jag kan inte skriva de här för han kollar ju min blogg haha lite surt. ni får veta efter han har fått den, och hoppas han gillar den, jag gör de i alla fall. ja men nu så ska jag se lite på tv tror jag, puss se you tomorrow!

aaw, ingen liten sebbe längre!


solen skiner!

har precis kommit in efter att jag suttit ute i solen en stund, fy va skönt väder de är ute.. nu hoppas jag verkligen att de här vädret håller länge! inge snö eller regn nu, är så trött på de.

 ja idag så slutade jag 12.10 efter att nationella i kemin var färdig, och de första provet var SJUKT svårt måste jag säga! fan jag kunde ju ingenting av de, vi har aldrig lärt oss de ens liksom så hur tänker dom att vi ska kunna de då?! nej de gick ju inte bra, men jag försökte ju på alla frågor ändå haha.. och sen när man skulle planera en labboration, de gick väl lite bättre tror jag. hoppas att den räcker i alla fall. men men skit samma tycker jag, idag så ska jag bara ta de lugnt. och sen ikväll vid 21.30 så ska jag åka till min älskling och sova över där också, för imorn så fyller han 17 år! gamling hihihihiii... ja de är väl vad som har hänt och ska hända idag tror jag. jag behöver inte ens skriva att jag ska se på halv 8 hos mig längre för de är ju självklart att jag ser på de liksom.. HAHA jag är typ beroende av de kan man säga typ. ja men de va väl allt för mig sålänge! kanske slänger in ett inlägg sen innan jag åker också, men min dator funkar inte nu igen så jag får sitta och skriva på mamma och pappas så de blir inga nya bilder då.. men de får ni leva med! ha de bra sålänge puss!


som sagt, inga bilder!


ooooooooooh

angelica blick




sitter i soffan och kollar lite i kemihäftet som jag fick för ett tag sen. imorn så har jag nationella i kemi så de kan ju vara bra att läsa lite på de, de behövs väl inte så mycket ändå så..men jag slipper spanska provet på fredag i alla fall, de blir flyttat till nästa fredag! och måste bara säga att de är jävligt gött att de blev så. fast vi har hemprov i svenska nästa vecka också då men de ska nog bli bra ändå!
snart kommer väl mamma hem och då blir de mat och sen läsa lite tills halv 8 hos mig börjar, inte missa som jag har sagt! sen får jag se vad som händer med mig ikväll, men imorn så slutar jag i alla fall 12.10 för jag har nationella som sagt och då blir de en tidig dag! nu ha rjag inget mera att skriva om just nu, så jag drar mig ut en stund i de fina vädret kanske! puss

it's the day

hejsan!
just nu sitter jag och ser på halv 8 hos mig på mitt rum, snart blir de att läsa lite till nationella på onsdag tror jag.
dagen idag har gått bra, de började med att vakna upp med min älskling! och sen när jag kom till skolan så hade jag  först engelska, hemkunskap, fysik, geografi och till sist svenska. och sen så gick jag ner till stan för att hämta sebbes present och tog en sväng till lindex och kom faktiskt hem med en tröja och ett par trosor. så de va ju gött! sen så var de bara hem o äta och nu sitter jag här! har inte så mycket att skriva faktiskt. men men, jag mår jätte mycket bättre i alla fall, bara lite tät i näsan.. känns bra! men nu så ska jag läsa så vi hörs puss!


today

har inte gjort ett skit idag, men nu så kommer min älskling o sover över! hörs imorn puss

mitt hjärta


den absolut bästa som finns...


HM


de här klickade jag precis hem och förhoppningsvis så kommer de nästa vecka! kan behövas lite kläder till thailand nu för de är ungefär en vecka kvar nu... längtar till solen!

taking me higher!


right now!!

tidig morgon

ja som sagt så vaknade jag väldigt tidigt idag, hostat hela natten så de va ganska svårt att sova. men igår så va sebbe hos mig en liten stund, och sen så såg jag på 101 sätt att åka ur en gameshow. haha fy fan va dåligt de va, fast de roligaste var ju när jockiboi (från kungarna av tylösand) sket på sig och hoppade ur tävlingen haha fy fan va jag skratta! sen var de inte så mycket som hände, såg lite på american pie the wedding.
snart blir de väl att ta mig lite frukost och sen så får jag se vad som händer..



lovely

snart så drar jag mig till min älskling ett tag, saknar han så mycket...

on the floor

sitter just nu och pluggar lite till svenska provet imorgon, tror faktiskt att de kommer så rätt så bra för jag kan de mesta som man ska kunna i alla fall.
idag så hade jag först matte, geografi, engelska och till sist svenska sen var de bara att vänta på bussen i regnet de är ju alltid gött och sätta sig i en buss HELT blöt! haha ja de va ganska kallt. och sen så skulle jag ju gå hem också haha... men nu sitter jag i alla fall inne och har de gott. snart så ska jag nog träna lite på crosstrainern, eller de blir vl kanske en halvtimma eller nått, får se hur de blir. ja så ser väl min dag ut tror jag, inget speciellt händer nu liksom så de finns inte så mycke att säga heller. men vi hörs puss!


har ingen annan bild på den här datorn...

jag säger bara HM!


promenad i gryningen med syster!


ph: by me


losing what i found



har precis tagit mig en lång dusch efter en liten springtur, vet inte varför jag gav mig ut och sprang men jag va riktigt sugen på att röra på mig typ. och de händer inte så ofta längre, men nu de sista så vill jag faktiskt röra på mig o massa haha. va händer med mig ?haha nejdå.
i skolan idag så hade vi filmskapning de två första lektionerna och sen bara hemkunskap så jag var hemma vid halv 3 fast egentligen så slutade jag 13... så de va lite surt, som sagt så har hela veckan varit jävligt chill eftersom att vi har haft fokus dagar och då blir de inte så mycket att göra. men imorn så börjar de som valigt igen med vanliga lektioner.
nu så ska jag ta fram geografiboken och skriva färdigt min redovisning till imorn och plugga svenska ordklasser till på fredag så de blir nog bra med de.. och snart så blir de att äta tror jag och sen se på halv 8 hos mig såklart, de får jag ju inte missa! puss


ps: förlåt för dålig uppdatering

lördag morgon!

jag måste säga att jag har sovit ganska gött asså, snart blir de frukost sen ta på mig lite kläder och sånt där... göra mig klar typ, och sen så åker jag in till stan och fixar en hemlis och sen vid halv 1 så börjar handbollsmatchen. och den håller väl på i lite mer än en timme så jag ör nog hemma vid 2 eller nått tror jag de blir.
hoppas all hade en rolig fredagskväll igår i alla fall, de jag gjorde va bara o såg på tv, inte så kul dock men de fanns ju inte mycket annat man kunde göra igår så de fick ju bli att bara chilla i soffan.



godnatt alla fina!

snart så drar jag mig mot min sköna säng ensam, de slutade med att sebbe inte kunde vara med mig ändå, jaja så är de inte mycket jag göra åt de nu. just nu så ligger jag och ser på american pie 2 som jag redan har sett typ 100 gånger men vad finns de mer att se på liksom haha? nej juste inget, då de blir nog bra med de. ja imorn så ska jag inte till stan och fixa en hemlis hehehe, och sen vid halv 1 så ska jag se på när tjejerna spelar handbollsmatch på gymnasiet. ska bli kul att se dom igen, va ett tag sen nu jag såg dom spela och så. sen efter matchen så blir de bara hem och äta och sedan dra till tanum för kalas som sagt. de va allt från mig puss !


min fina hund!

...

kul fredag osv.


just can't help it


4/3-11

11 månader med min älskade sebbe! som också faktiskt kommer hit sen och sover över.

dagen idag har varit som alla andra typ, svenska, idrott, fysik och sist spanska. och jag slutade halv 3 idag då, oj herregud va flummig jag va på sista lektionen... fast jag blir alltid de på sista lektionen på fredagar haha sån är jag. och min lärare ba: jag tror att elin är lite fnittrig idag haha! asså jag skratta åt allting verkligen. jaja nog om de, men asså de har har faktiskt inte hänt så mycket idag så jag har inte så mycket att skriva tyvärr. ja men vad händer i helgen? imorn så ska jag in till stan och fixa en grej och sen på kvällen så är de kalas för min kusin i tanum. och sen på söndag så ska jag kolla på cup på förmiddagen och då ska jag även vara med min saknade älsklings hanna!! ska bli så kul o träffa henne igen. sen efter jag kommit hem så kanske de blir att vara med sebbe tror jag. ja så ser väl min helg ut tror jag, inte så mycket mer att säga nu så vi hörs puuss



dagens (gammal bild)

leggings
svart linne
svart tröja
stövlar converse
håret i toffs inbakadfläta
halsduk

i wanna fly


(låten börjar vid runt 20 sekunder)

 


it's just getting better and better

hejhej, just nu sitter jag och kollar lite på datan, sebbe har varit här en stund men han skulle åka o träna så de blev inte så länge han va här då. men vi ska ses på fredag igen så de blir nog bra.

ja vad har hänt idag? jag åkte till skolan och där så hade jag först spanska sen matte, musik och till sist så hade jag mentorstid. som sagt så slutade jag tidigt idag, och de va riktigt gött måste jag säga, plus att jag fick veta att vi har fokusdagar nästa vecka och de blir de typ bara chill, se på film och sånt. sen på tisdag så ska vi ha friluftsdag och då tror jag att jag väljer lions. typ de ända roliga av de man kunde välja på haha. men de blir nog bra med de. snart sp kommer väl mamma hem och börjar med maten förhoppingsvis. och sedan så blir de väl att se på halv 8 hos mig, kanske till och med blir att åka in o kolla på träningen i stan. får se hur de blir med de. inget mer från mig just nu puusss


melodifestivalen



de här är väl typ dom bästa av hela melodifestivalen tycker jag! de va inte så mycket bättre asså...

tell me it's not over




to late to say goodbye


ph: by me



idag så slutade jag 12.55, fast jag var tvungen att vänta på bussen som gick 13.50 verkligen jätte kul.. för alla gick ju hem liksom. aja så kan de gå, men jag va hemma runt halv 3 i alla fall. och jag har faktiskt inte gjort mycket alls sen jag kom hem, tog en lite tupplur och sen tog jag mig lite mat bara. inte så mycket som har hänt idag, vi hade bara 3 lektioner och dom två första lektioner fick vi välja va vi ville jobba med för vi har ingen slöjd just nu så de blev som en vanlig lektion då. och sen så hade jag fysik, och på schemat så var de labboration, och de gick väl ganska bra.
men de dåliga med dagen idag är att jag har varit sur/tje hela tiden. har verkligen inte orkat att vara glad... plus att jag va inte sugen på att gå till skolan, jag hade skit svårt för att vakna idag och när jag är uppe ur sängen så känner jag att jag har så sjukt ont i halsen, så de va ju inte heller så lycket som jag ville då. men jag har ätit halstabletter hela dagen så de blir nog bättre. känner inte så stor skillnad just nu, men de kommer väl antagligen haha. så typsikt att jag ska få ont i halsen nu, eller de kanske var för att jag gick med converse igår när jag skulle gå ner och hämta mitt körkort haha, ja där har vi de varför jag har ont i halsen! skulle ju haft på mig mina stövlar men nej jag skulle ju ha converse på mig såklart. åh idiot säger jag bara, ibland kan jag undra vad jag tänker med... inte mycket ibland asså. nog om de nu för snart så ska jag se på tv eller de gör jag bara för att fördriva tiden haha. men ha de så bra sålänge!

bara så ni vet så är de något fel med mig dator så de är inte så lätt att göra ett inlägg om den stängs av efter typ 5 min eller mindre.. så de kanske inte blir så mycket bilder. men jag ska försöka så gott jag kan. de va allt från mig just nu pusss

RSS 2.0